IMG_8771

04.04.2022 17:20

Ryan Johnson Laursen var tilbage på banen, og Emmanuel Sabbi kom på tavlen, da vi mandag eftermiddag spillede 1-1 med AGF i Reserveligaen.

Reserveligaen
Mandag d. 4. april kl. 14.00, Ådalen
OB – AGF 1-1 (1-1)
0-1 Frederik Ihler (4.)
1-1 Emmanuel Sabbi (18.)

Kampens forløb:
Mandag eftermiddag var der fodbold i Reserveligaen på Bane 4 i Ådalen. AGF var modstanderen, og der var udsigt til, at der ville komme godt knald på i kampen. Det var to stærke mandskaber, og intensiteten var høj fra første fløjt.

Desværre for os var det gæsterne fra AGF, der kom bedst i gang med kampen, da Frederik Ihler bragte dem tidligt foran efter et gennembrud på højrekanten.

Det var Striberne naturligvis opsatte på at få ændret på. Ryan Johnson Laursen var tilbage i kampen i dag, og efter et kvarters tid kom han blæsende frem. Herfra chippede han bolden over i bagrummet, hvor Mathias Brems steg til vejrs, men hans hovedstød sneg sig desværre over kassen.

Kort efter kom udligningen så alligevel. Tobias Augustinus-Jensen drev bolden frem på GF’ernes banehalvdel, og med en flot tempereret aflevering fandt han Emmanuel Sabbi, som elegant chippede den ind i kassen til 1-1.

Striberne fortsatte med at presse på, og det var os, der virkede som det farligste mandskab, men første halvleg bød ikke på flere scoringer.

I anden halvleg fortsatte vi med at trykke på, og intensiteten i kampen fortsatte ligeledes med at være i top. Indskiftede Noah Engell Christensen var i begyndelsen af anden halvleg tæt på i et par omgange, men gæsternes keeper kom stærkest ud af duellerne.

AGF forsøgte sig med et par forsøg fra distancen – blandt andet fra Mikael Anderson – men her var Sayouba Mandé på plads mellem stængerne.

Vi havde også flere fornuftige forsøg, men effektiviteten manglede, og så endte det uden en vinder i en tæt og intens reserveligakamp.

Kommentar fra transitionstræner Nicolas Arvid Hedeman:
Vi sover lidt i indledningen, og det bliver vi straffet på. Derudover synes jeg, egentlig det var en rigtig fin kamp i Reserveligaen. Den var velspillet, og af en reserveholdskamp at være var den også rimelig hårdt spillet. Det er der god værdi af, for så er der den intensitet i kampen, som der også er brug for, når spillerne skal i aktion for os på førsteholdet - og derudover var det dejligt for Sabbi at score et mål. Jeg synes, vi mere eller mindre er altdominerende i anden halvleg. Vi har bolden meget, men vi fået ikke skabt oceaner af chancer, som vi kunne have tænkt os, men der var alligevel muligheder nok til at kunne vinde. Så det er ærgerligt, det ender 1-1, for jeg synes, det er en kamp, vi skal vinde.

I dag vil jeg rigtig gerne rose spillerne fra førsteholdstruppen for indsatsen. Jørgen, Mihajlo, Sabbi, Khemdee og de andre fra førsteholdet giver os en rigtig godt fundament til kampen i dag - både på præstation og indstilling. Vores unge spillere mangler i dag helt overordnet set at vise os den sidste brod af klasse i en kamp, der ellers var rigtig god for dem.

Endelig er det dejligt at have Ryan tilbage i kamp. Jeg kan mærke, at han nyder at spille igen, og han giver meget til sine medspillerne på banen, og det er rigtig dejligt, når en spillerv der har været så længe i OB, gør comeback efter en skadespause.

OB:
Sayouba Mandé – Ryan Johnson Laursen (Oliver Hansen, 46.), Jonathan Khemdee, Mihajlo Ivancevic, Jørgen Skjelvik – Jakob Jessen (Magnus Saaby, 62.), Troels Kløve – Emmanuel Sabbi (Noah Engell Christensen, 37.), Tobias Augustinus-Jensen (Gustav Vinter, 62.), Mathias Brems – Luca Kjerrumgaard (Charly Nouck Horneman, 62.)

Næste kamp: Mandag d. 16. maj kl. 14.00, OB – Silkeborg IF, Odense