IMG_0239

30.04.2022 17:21

Sander Svendsen har haft en fantastisk april, hvor han er blevet Månedens Spiller, ligesom han scorede Månedens Mål. Derfor har han masser af selvtillid inden søndagens Provinsklassiker på Nature Energy Park.

Der er mange kampe på plakaten for tiden – og heldigvis for det, når det går, som det har gjort i april måned. Seks kampe er spillet, og her er det endt med fire sejre og to uafgjorte. Dermed er vi ubesejrede, og en af de spillere, der har haft en andel i det; det er Sander Svendsen.

Han har scoret tre mål og lavet en assist, og det er noget, de stribede fans har bidt mærke i. I fan-appen er han nemlig blevet kåret som den bedste OB-spiller i april måned, og det er noget, han værdsætter.

- Det er selvfølgelig rigtig dejligt, og det er noget, jeg er glad for. Det har været en god periode for holdet, hvor vi har fået nogle gode resultater. Så jeg er rigtig glad for, at jeg har kunnet bidrage til det; og tilmed gøre mig fortjent til at få en udmærkelse for mine præstationer.

- Jeg sætter stor pris på fansene, og på den support de giver os. De har været rigtig gode; særligt siden jeg kom tilbage til OB; så at det er dem, der har kåret mig til Månedens Spiller, det gør det ekstra dejligt for mig, siger Sander Svendsen om kåringen som Månedens Spiller for april måned.

Udover Månedens Spiller kårer vi i vores fan-app også den flotteste OB-scoring hver måned; og her var det også Sander Svendsen, der løb med kåringen. To af de tre nominerede scoringer var fra hans højrefod, og det var sejrsmålet mod Vejle Boldklub, der blev kåret som månedens flotteste.

- Det giver endnu mere selvtillid, så det er fantastisk. Jeg husker målet, som om at keeperen får fat i bolden, og han sætter den hurtigt i gang. Jeg skynder mig at løbe efter den spiller, der skal modtage bolden, og han får et dårligt touch på bolden. Det gør, at Aron erobrer bolden og sender den videre til mig; hvorefter jeg bare kiggede efter målet og sparkede den i kassen. At den gik ind, og at det var et mål, som var point værd, gjorde det var endnu bedre.

Næste opgave, der venter, er mod AGF hjemme på Nature Energy Park. Provinsklassikeren fløjtes i gang søndag kl. 14.00, og det er en kamp, Svendsen ser frem til med glæde.

- Jeg glæder mig til igen at spille kamp. Det er dejligt med mange kampe, for det er det, man elsker som fodboldspiller. Jeg tror, det bliver en spændende kamp med knald på, for det er jo lidt en form for derby-dag, når vi møder AGF. Så vi glæder os alle sammen, og vi håber, der kommer mange OB-fans, så vi sammen kan give hele Odense endnu en god oplevelse. Vi kommer i hvert fald til at gå ind til kampen for at angribe den, siger Svendsen.

Vil du til fodbold – og nyde forårssolen på Nature Energy Park – søndag eftermiddag, så kan du sikre dig din billet til Provinsklassikeren lige her.