_DSC2113 copy kopier

19.08.2022 11:17

Mandag aften får vi besøg af oprykkerne fra AC Horsens på Nature Energy Park, og her samles det fynske fodboldfællesskab endnu en gang på tribunerne til en omgang fodbold og socialt sammenhold.

Efter en udebanetur til Brøndby Stadion, samles det stribede fællesskab atter i Odense, når vi mandag kl. 19.00 tager imod AC Horsens hjemme på Nature Energy Park.

Albani Fanzone åbner kl. 17.00, mens Faxe Kondi Familiezone åbner kl. 18.00, og her står vores ansigtsmalere klar til at tage imod dig, så du og dine kammerater både kan være stribet i hjertet og på kinderne.

Inden kampstart byder vi desuden velkommen til Tobias Slotsager, som i sidste uge blev præsenteret som ny førsteholdsspiller, når den tidligere forsvarskæmpe Anders Møller Christensen overrækker blomster inden kampstart.

Vil du med til kampen mod AC Horsens på mandag kl. 19.00 på Nature Energy Park, kan du sikre dig billet her!

Kig forbi træning søndag
Allerede søndag kl. 10.30 samles den fynske fodboldhær dog også på Nature Energy Park for at sende spillerne godt på vej, inden mandagens vigtige kamp mod AC Horsens, og her er hver en stribe velkommen til at komme forbi stadion, så vi kan klæde spiller godt på med jubel og energi.