_MG_0417

04.08.2022 10:58

Sidste sæsons topscorer i U17-Ligaen, Elias Hansborg-Sørensen, fortsætter i den stribede trøje, da vi er blevet enige om en treårig kontrakt.

Den 17-årige angriber Elias Hansborg-Sørensen kom til OB fra Øens Hold-klubben Munkebo Boldklub som U13-spiller, og han vil også være en af striberne i de kommende år, da vi er blevet enige om en treårig kontrakt.

- Det er helt fantastisk, at vi har skrevet en treårig kontrakt med Elias. Han har været en profil gennem mange år på Akademiet, og især det forår, vi lige har været igennem, har været helt unikt. Han kan sparke med begge ben, han er løbevillig og stærk i presspillet, siger Akademichef, Tonny Hermansen, og fortsætter:

- Han har den DNA, som vi ønsker, at en OB-spiller skal have. Han er en hårdtarbejdende gut, som udover at være dygtig individuelt, også er en spiller, som virkelig er der for sit hold.

I den seneste sæson var Elias med til at vinde sølv i U17-Ligaen, hvor han også blev ligatopscorer, og derudover har Elias også gjort sig godt til på U17-landsholdet med mål og assists, og en plads i EM-truppen som spillede sig helt til kvartfinalerne af U17-EM.

Til den kommende sæson er Elias netop blevet rykket op i U19-truppen, og hovedpersonen selv er også glad for at have fået fremtiden på plads i klubben:

- Det er dejligt at have fremtiden på plads. Nu skal jeg ikke tænke mere på det, og nu kan jeg fokusere på det, der sker på banen og lade benene tale. Jeg håber, at jeg kan gøre det godt i U19-Ligaen og forhåbentlig også få nogle superligaminutter, siger Elias Hansborg-Sørensen.

- OB er klubben, hvor jeg har gennemgået det meste af min udvikling, så det betyder meget at kunne fortsætte her.

Elias er i denne uge rejst til Zagreb med U19-holdet for at deltage i den internationale turnering, Mladen Ramljak Turnir, som OB vandt sidste år.

Den nye aftale mellem Elias Hansborg-Sørensen og OB løber frem til sommeren 2025.