_DSC0319 copy

29.08.2022 07:48

Vi er blevet enige med Viking FK om en transferaftale, så Sander Svendsen omgående skifter til den norske Eliteserien-klub.

Sander Svendsen kom til OB for tre år siden, og i den stribede trøje er det blevet til 60 kampe med 18 mål til følge. Fremadrettet bliver det dog i Norge, han vil få nettet til at blafre, da vi er blevet enige med Viking Stavanger om en transferaftale.

-Sander har været en meget professionel og værdsat spiller, som altid har ydet en fantastisk indsats. Vi takker Sander for tiden i den stribede trøje, og vi ønsker ham alt det bedste for fremtiden, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

Sander Svendsen skiftede til OB i sommeren 2019, hvor han underskrev en fireårig aftale. Her havde han en forrygende første sæson i klubben med 13 mål til følge, men derefter lykkedes det ikke at fortsætte den imponerende målstatistik, og han blev udlejet til Brann Bergen og siden til Odd Ballklubb.

Efter lejeopholdene er han vendt tilbage til Odense, hvor Andreas Alm og trænerteamet i løbet af foråret og sommeren har brugt ham i 23 kampe, men gårsdagens sejr over Silkeborg IF var nu Sanders sidste kamp i klubben, da han omgående skifter til Viking Stavanger.

Vi takker Sander for tiden i Odense og ønsker ham held og lykke med fremtiden.