MicrosoftTeams-image (56)

05.12.2022 10:20

Der har været flere striber i centrum til VM, hvor Issam Jebali blandt andet fik annulleret en scoring, mens Joel King og Australien nåede hele vejen til ottendedelsfinalen, hvor de desværre måtte se sig besejret af Lionel Messi og Argentina.

Flere striber var med til VM i Qatar, og både Issam Jebali og Joel King har repræsenteret striberne for henholdsvis Tunesien og Australien. Begge spillere var havnet i samme gruppe, og det var endda også i gruppe med en række tidligere OB’ere, som nu repræsenterer det danske landshold.

Issam Jebali fik spilletid i alle tunesiske landskampe, da han startede inde mod både Danmark og Australien, mens han kom på banen i anden halvleg af deres sidste gruppespilskamp, hvor Tunesien besejrede Frankrig. I Issams første VM-kamp skabte han endda kortvarig jubel i Tunesien og stor frustration i Danmark, da han passerede Kasper Schmeichel i målet, men scoringen blev korrekt annulleret for offside.

Joel King sad på bænken i alle Australiens VM-kampe, hvor de først besejrede Tunesien og Danmark i gruppespillet, inden de måtte se sig besejret af Argentina til ottendedelsfinalen. Efter kampen fik Joel King en del opmærksomhed på de sociale medier, da Lionel Messi eftersigende efterspurgte et billede med OB’eren.

Issam Jebali, Joel King og de andre striber kan nu nyde en velfortjent vinterferie frem til den 4. januar, hvor de igen samles til træning i Ådalen.