_DSC5437 copy kopier

13.12.2022 08:46

Spillerne er gået på vinterferie, men når de vender tilbage onsdag den 4. januar venter der tre træningskampe i Danmark, inden årets træningslejr går til Thailand.

Kort efter nytår samles spillertruppen igen til årets første superligatræning onsdag den 4. januar kl. 11.15. Herefter venter der en række tests både i Ådalen og på Syddansk Universitet, inden vi spiller årets første træningskamp mod vores samarbejdsklub Næstved Boldklub lørdag den 14. januar.

I de følgende weekender venter træningskampe mod FC Nordsjælland og FC Midtjylland, inden vi drager afsted på træningslejr i Bangkok i Thailand den 31. januar. Her vil vi spille tre træningskampe, inden vi vender retur til Ådalen tirsdag den 14. februar, så vi er helt klar til forårspremieren mod Randers FC søndag den 19. februar.

- Planlægningen af ​​aktiviteterne frem til ligastart har to formål: for det første at spillerne skal være maksimalt fysisk og taktisk forberedte til de fem resterende kampe i Grundspillet. For det andet har vi også planlagt en camp, der giver mulighed for fælles og individuelle oplevelser, der er udover det sædvanlige for et fodboldhold, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB, og fortsætter:

- Målet er, at det skal styrke os som gruppe og give den enkelte oplevelser og minder for livet, der er knyttet til OB. Uanset vores rolle i organisationen er vi meget opmærksomme på, at vi er i en situation, hvor rækken er så lige, at et enkelt point er forskellen på Mesterskabsspillet eller Kvalifikationsspillet, og det er de forhold, vi skal forberede os på frem til kampen mod Randers den 19. februar.

Vinterens træningskampe i Danmark:

  • Lørdag den 14. januar kl. 13.00: Næstved Boldklub – OB
  • Lørdag den 21. januar kl. 13.00: FC Nordsjælland – OB (3 x 45 minutter)
  • Fredag den 27. januar kl. 13.00: FC Midtjylland - OB