_DSC3769 copy

28.02.2022 15:22

Mandag spillerne reserverne årets anden kamp, da de mødte AGF på udebane, og det endte med en stribet sejr; præcis som i årets første kamp.

Reserveligaen
Mandag d. 28. februar kl. 13.00, Aarhus
AGF – OB 1-2 (1-1)
0-1 Max Fenger (4.)
1-1 Oliver Lund (17.)
1-2 Tobias Augustinus-Jensen (58.)

Kampens forløb:
Mandag eftermiddag var reserverne en tur i Aarhus for at spille årets anden kamp i Reserveligaen. Her skulle der følges op på sidste uges sejr over Silkeborg, og det startede på den bedst tænkelige måde.

Max Fenger stak af fra AGF-spillerne efter tre minutter, og på vej mod målmanden blev han nedlagt af en AGF-spiller. GF’eren fik rødt kort, men vi gav dem lov til at fortsætte med at spille 11 mod 11, så vi fik det maksimale ud af kampen. Max Fenger blev frarøvet en stor chance, men han svarede selv igen på den bedst tænkelige måde, da han sparkede frisparket i kassen.

Hjemmeholdet kom med et ældre og større mandskab. Størrelsen gav dem en fordel på standardsituationer, og et kvarter inde i kampen fik de bragt balance i regnskabet, da Oliver Lund scorede på et hjørnespark.

Herefter fulgte en tæt og glimrende fodboldkamp med rigtig god intensitet. Spillet bølgede frem og tilbage; og både OB og AGF havde muligheder for at bringe sig foran.

Føringsmålet kom først en lille time inde i kampen, da Tobias Augustinus-Jensen tæskede bolden i kassen fra kanten af feltet efter et kort hjørnespark.

Efter scoringen pressede AGF på, og med et kvarter tilbage af opgøret blev de tildelt et straffespark. Sayouba Mandé læste skytten som en åben bog, og han greb straffesparksforsøget fra AGF.

AGF fortsatte med at presse på, og vi var under pres i slutfasen. Men vi forsvarede os godt, og som følge af den gode forsvarskamp kunne vi tage hjem fra Aarhus med en sejr på 2-1, som var den anden i år for Reserverne.

Kommentar fra Nicolas Arvid Hedeman:
Det var en kamp mellem to gode hold, hvor gennemsnitsalderen på AGF-holdet var højere end på vores. De kom med mange etablerede spillere, der lagde en stålsat attitude for dagen, og vi kom med den samme attitude, så det var en rigtig god kamp på indsats og præstationer.

De her kampe kan stikke i alle mulige retninger, men vi har en fælles indstilling om at vi skal have det maksimale ud af de her kampe. De yngre spillere mærker intensiteten og fysikken, og i de her kampe lærer de, at det er et niveau eller to over U-ligaerne. Så selvom der ikke er point på spil, så er der meget at tage med herfra. Det er nogle vigtige kampe for udvikling af unge, ligesom det er vigtigt at kampformen holdes ved lige hos dem fra førsteholdet, der ikke fik så mange minutter i går.

OB’s holdopstilling:
Sayouba Mandé – Robin Østrøm, Jonathan Khemdee (Jonathan Foss, 60.), Jørgen Skjelvik, Mathias Brems (Aske Adelgaard, 75.) – Jakob Jessen, Max Ejdum (Marcus McCoy, 46.) – Tobias Augustinus-Jensen, Gustav Vinter, Jakob Breum (Markus Jensen, 75.) – Max Fenger (Charly Nouck Horneman, 65.)

Næste kamp:
Mandag d. 7. mart kl. 13.00, Randers FC – OB