IMG_2025

05.02.2022 14:42

Mihajlo Ivančević spillede i dag sin første kamp i OB-trøjen. Det var ganske vist en uofficiel en af slagsen, men glæden og stoltheden over den uofficielle debut var ikke til at tage fejl af efter kampen.

I dagens stribede fireback-kæde var der en ny mand ved siden af Jeppe Tverskov. Serbiske Mihajlo Ivančević, der skiftede til OB i slutningen af januar, startede nemlig inde i træningskampen mod Vejle Boldklub.

Mihajlo har kun haft ganske få træningspas sammen med holdkammeraterne. Han synes alligevel, at det gik ganske godt i hans uofficielle OB-debut, hvor der ikke blev indkasseret nogle mål, ligesom Vejle ikke skabte mange chancer.

- Jeg er stolt over at have spillet min første kamp for OB. Jeg synes, det gik fint, men det bliver endnu bedre, når jeg har haft noget mere tid og nogle flere træningspas sammen med mine holdkammerater. Jeg er tilfreds med vores defensive indsats, og jeg glæder mig allerede til, at jeg skal på træningsbanen med holdkammeraterne igen, siger Mihajlo Ivancevic og fortsætter:

- Niveauet her i OB er godt, og jeg synes, det er et højere niveau end i min tidligere klub. Jeg skal lære spillestilen endnu bedre at kende, men jeg kan godt lide stilen her i OB, og jeg er glad for at være blevet en del i klubben. Vi startede med et clean sheet i dag, og det er rigtig dejligt, når man er forsvarsspiller, siger Mihajlo Ivančević.

Næste gang Mihajlo Ivančević kan komme i kamp er lørdag d. 12. februar, når vi spiller træningskamp mod FC Zorya Luhansk fra Ukraine her på træningslejren. Den officielle debut kan komme den 20. februar, når vi spiller årets første kamp i 3F Superligaen.

Vores forårspremiere bliver på udebane mod FCK, og du kan nemt støtte Striberne i hovedstaden – eksempelvis ved at tage med fanbussen. Det kan du læse mere om her.