_DSC4555 copy

10.02.2022 07:57

I januar bad vi alle stribede fans om hjælp til at forbedre stadionoplevelsen, og det valgte hele 1275 fans at give deres besyv med til.

På Nature Energy Park har vi kunnet mærke en øget diversitet blandt vores fans, og i vinterens spørgeskemaundersøgelse, kan vi også glæde os over, at hele 14 procent af besvarelserne kommer fra kvinder.

Vi kunne også glæde os over, at det var mange trofaste fans, der besvarede spørgeskemaet, da 45% sagde, at de havde set alle hjemmekampe i 2021, og på samme vis havde 52% af alle respondenterne sæsonkort.

Vi oplevede dog, at mange efterspurgte studierabatter, og her må vi tage det på vores egen kappe, at vi skal have øget kendskabet til dette produkt, da vi allerede tilbyder sæsonkort med rabat for unge mellem 13 og 18 år. Det sæsonkort kan du læse mere om her.

Over 10.000 har allerede hentet vores fan-app, og vi kan da også se, at 52% af brugerne beskriver appen som god eller udmærket. Visse respondenter skriver dog, at de savner en lettere og mere overskuelig brugerrejse, og det arbejder vi allerede nu for at udbedre. Har du endnu ikke hentet appen, kan du gøre det her.

Desværre kunne vi også se, at 59% af alle respondenterne ikke har deltaget i en eneste udebanetur i 2021. Vi håber, at flere stribede fans vil tage med på de sociale udebaneture, og derfor opfordrer vi alle til at tage med på en af udebaneturene, som både De Stribede og Blok B arrangerer til årets første superligakamp den 20. februar. Du kan læse mere om turene her.

Vi spurgte også, hvordan fans synes, vi har udviklet os uden for banen de seneste år, og det er der kommet mange hyggelige kommentarer ud af:

- Det har været en klasse sæson i 2021/2022. Aldrig har jeg oplevet så god stemning på stadion som nu - både ude og hjemme.

- Jeg synes helt sikkert, OB har rykket sig i den rigtige retning på det her område, og jeg håber, I bliver ved med at udvikle jer i en positiv retning både udenfor og indenfor banen. Fællesskabsfølelsen og antallet af fans på stadion er forbedret så meget

- Klubben virker mere bevidst om sin fanbase og den centrale position, som OB har i mange personers liv. Der er blevet gjort nogle tiltrængte tiltag for os fans, der afspejler så meget mere fællesskabet og optakt samt nedtakt til kampene. Det er rart, at der er noget stemning inden kampen, så den ikke først skal opbygges under kampen.

- Ik' brænd jeres frankfurtere på; ellers smager de meget brændt.