_DSC9310 copy

26.02.2022 14:26

Nicholas Mickelson har startet samtlige kampe i 3F Superligaen, siden han blev stribet, og han ser frem til at komme hjem til Nature Energy Park, når vi søndag aften spiller årets første kamp på hjemmebane.

Søndag aften klokken 18.00 spiller vi den første kamp hjemme på Nature Energy Park, siden vi tilbage i december spillede os videre til semifinalen i Sydbank Pokalen. At spille på hjemmebane er noget specielt; Nicholas Mickelson ser i hvert fald rigtig meget frem til det.

- Stemningen, fansene og atmosfæren på vores hjemmebane glæder jeg mig til at opleve. Jeg føler, at jeg er hjemme, når jeg træder ind på Nature Energy Park. Vi får en masse energi fra fansene, så snart vi træder ind på banen, og vi føler virkelig, at fansene er med os fra start og slut, så det er en stor hjælp. Stemningen var rigtig god sidst, så jeg glæder mig meget til i morgen aften, siger Nicholas Mickelson.

Kampen mod FC Midtjylland bliver den anden for os i 2022. Første kamp endte med et nederlag i Parken efter en ellers jævnbyrdig kamp; og selvom vi ikke fik point med fra hovedstaden, så tog Mickelson og holdkammerater flere gode ting med fra kampen.

- Det er positivt, at vi præsterede, som vi gjorde, men vi vil vinde, når vi spiller fodbold, og det lykkedes vi ikke med i søndags, så den del kan vi jo ikke bruge. Alligevel har kampen givet os noget selvbevidsthed om, at vi ved, hvad vi er i stand til. Det er godt for os, inden søndagens kamp, hvor vi møder endnu et af topholdene i ligaen, siger Mickelson.

Sidst vi mødte FC Midtjylland, der snuppede vi en sejr på 2-1 på udebane; og netop den kamp er en af årsagerne til, at Mickelson har en stor tro på, at vi tager sejren.

- Jeg tror på sejren, fordi vi har forberedt os rigtig god til kampen. Derudover viste drengene i det omvendte opgør, at det er hold vi kan slå. Så når vi kunne slå dem på udebane, så kan vi selvfølgelig også slå dem i Odense, siger Mickelson.

Kampen mod FC Midtjylland fløjtes i gang klokken 18.00, men der er god grund til at komme tidligt. I den forstørrede Albani Fanzone skal vi have indviet en helt ny scene. Her starter underholdningen kl. 16.30, og lidt senere går Andreas Odbjerg på scenen.

Har du endnu ikke købt billet til kampen mod FC Midtjylland, så kan du gøre det her.