_DSC2202 copy

27.01.2022 16:21

Torsdagen træningskamp i Silkeborg endte med en sejr til hjemmeholdet, SIF, på 2-0. Men selvom resultatet ikke var opløftende, så var der flere fornuftige ting, vi kan tage med videre.

Resultatet af torsdagens træningskamp er ikke et af dem, man ønsker at huske tilbage på i de næste mange år. Som nævnt var det en træningskamp, og derfor var resultatet heller ikke det vigtigste. Det vigtigste var, at vi fik en masse kampminutter i benene hos størstedelen af truppen, og det lykkedes vi til fulde.

Derfor var det heller ikke en slemt skuffet cheftræner, vi tog en snak med umiddelbart efter slutfløjtet.

- Det var en blandet oplevelse, og det var en kamp, der havde mange af de ting, en træningskamp plejer at have. Vi skiftede mange spillere efter en time, og det ændrede lidt på rytmen i kampen, når man skifter ni spillere på samme tid. Overordnet set vil jeg sige, at sidste del af første halvleg var den svageste, mens der var flest gode ting i starten af anden halvleg, siger Andreas Alm og fortsætter:

- Vi fik de kampminutter til de enkelte spillere, som vi kom efter. Når det er en træningskamp, så er der altid noget godt at tage med videre. Vi startede fint med vores pres og vores pasningsspil, men derefter kom vi ind i en dårlig periode. Så ser over hele kampen vil jeg sige, der var okay, men det var heller ikke mere end det.

Forberedelserne til forårssæsonen fortsætter derudaf, og fredag venter næste træningspas for førsteholdet. Det bliver næstsidste træningspas, inden vi tirsdag rejser til Tyrkiet på træningslejr – og det er også i Tyrkiet, vi spiller de to næste og sidste træningskampe, inden 3F Superligaens forårssæsonen sparkes i gang søndag d. 20. februar klokken 20.00 på udebane mod F.C. København.