OBtræning190122ÅdalenOdenseFotoKentRasmussen014

19.01.2022 13:13

Opstartsprogrammet kører i højeste gear i Ådalen, og torsdag eftermiddag spiller vi den første træningskamp, hvilket Robin Østrøm glæder sig til.

En opstart med fysiske tests på SDU, løb i Ådalen og massevis af træningspas på kunstgræsbanen. Det har været ingredienserne for starten af 2022 for Robin Østrøm, og det har været, som det skal være.

- Jeg er kommet godt tilbage, og jeg har spillet en masse fodbold med resten af holdet, og fodboldformen er ved at komme tilbage hos mig. Så jeg vil sige, at det har været hårdt, men det har også været dejligt – og på mange måder har det været, som en opstart bør være, siger Robin Østrøm.

Det er et par uger siden, at spillerne kom tilbage fra ferie, og derfor er det blevet til massevis af træningspas på kunstgræsbanerne i Ådalen, hvor Robin Østrøm synes, at niveauet har været højt.

- Jeg føler, at vi står fint. Folk er kommet rigtig godt tilbage, og det kan man også se på vores testresultater. Derudover synes jeg, at vi ser fornuftige ud, når vi træner. Både når det kommer til spillet med og uden bold, siger Østrøm.

Første træningskamp i opstarten venter torsdag eftermiddag, når FC Fredericia gæster os, og selvom der ikke er point på spil, så er det en kamp, Robin Østrøm glæder sig til.

- Det bliver dejligt at komme i kamp, så det glæder jeg mig meget til. Der skal nogle kampminutter i benene, og formen skal bygges op, så vi alle bliver klar til 90 minutter. Derudover kan vi i træningskampene arbejde endnu mere med detaljerne, da der ikke er point på spil. Så vi skal både have fokus på, hvad vi gør, når vi har bolden, men også når vi ikke har bolden, så vi bliver endnu stærkere. Men det vigtigste er, at vi får kampminutter og kampaktioner i benene; så det bliver godt, siger Østrøm.

Første træningskamp spilles torsdag kl. 13.00. Kampen spilles i Ådalen mod FC Fredericia, og der er desværre ikke adgang for tilskuere til kampen. Til gengæld kan kampen ses live i vores fan-app og på vores hjemmeside, hvor Mikkel Hyllegaard sidder klar som medkommentator.

Har du ikke allerede hentet vores fan-app, så kan du gøre det her:
- App Store
- Google Play