IMG_6622

04.07.2022 11:52

Vi er blevet enige med Næstved Boldklub om en lejeaftale af Jonathan Khemdee, så den 20-årige forsvarsspiller i den kommende sæson skal spille i 1. division.

Vi er blevet enige med Næstved Boldklub om en lejeaftale af Jonathan Khemdee, så forsvarsspilleren forhåbentligt kan få kontinuerlig spilletid hos 1. divisionsklubben i den kommende sæson.

- I dette tilfælde er udlån en del af vores talentudvikling, da vurderingen er, at Jonathan udvikles bedst i et miljø, hvor han har en mere gunstig konkurrencesituation, end hvad vi i dag tilbyder på klubbens førstehold. Vi er derfor taknemmelige for, hvordan dialogen med Næstved har ført til denne løsning, som forhåbentlig kommer alle tre parter til gode, siger Björn Wesström, der er Fodbolddirektør i OB.

Jonathan Khemdee er netop vendt hjem efter en givtig tur med Thailands U23-landshold, og med lejeaftalen håber han at kunne få endnu mere kamptræning.

- Jeg er rigtig glad for at blive udlejet, så jeg kan komme til at spille nogle kampe og dermed kæmpe for at udvikle mig. Jeg har været i OB, siden jeg var 15 år, og jeg har altid været glad for at være en OB-dreng, men for at udvikle mig, kræver det mere kontinuerlig spilletid, og det håber jeg, at jeg kan få hos Næstved, siger Jonathan Khemdee.

Lejeaftalen mellem OB, Næstved Boldklub og Jonathan Khemdee løber frem til den 30. juni 2023.