_DSC6590 copy kopier

05.07.2022 12:46

Vi er blevet enige med FC Helsingør om en transfer for Mathias Brems, så den unge venstreback omgående skifter til 1. divisionsklubben.

Mathias Brems var en del af truppen, der i 2020 sikrede sig danmarksmesterskabet i U19-Ligaen, og året efter blev han belønnet med en toårig superligakontrakt, hvor han dog har haft svært ved at tilkæmpe sig spilletid i superligatruppen.

- Mathias er et produkt af vores samarbejde i Øens Hold, hvor han kom til fra samarbejdsklubberne Brenderup IF og Middelfart G & BK, inden han videreudviklede sig på vores akademi. Det helt store gennembrud har desværre ladet vente på sig, men han har altid opført sig professionelt og udført sit arbejde for OB med stor arbejdsiver, siger Björn Wesström, der er Fodbolddirektør i OB, inden han fortsætter:

- Vi har mange gode venstre backs i klubben, og her har Mathias stået lidt tilbage i rækken, så han har ikke fået den spilletid, han havde drømt om. Derfor er det naturligt, at han nu søger andre græsgange, og vi er glade for, at vi har kunnet blive enige med FC Helsingør om en transfer. Vi ønsker ham alt det bedste fremadrettet, og han vil altid være velkommen i Ådalen, hvis han skulle kigge forbi.

Mathias Brems har både optrådt på det danske U16- og U17-landshold, ligesom han i OB nåede tre superligakampe og tre pokalkampe i den stribede trøje, men fremover bliver det i den lyseblå Helsingør-trøje, han vil få spilletid.

- Det er ni år, jeg har været i OB, og jeg har altid været megaglad for at være i klubben. Det har været en klub, hvor jeg år for år har oplevet en udvikling, og jeg har virkelig nydt min tid i klubben. Jeg elsker sgu OB, og jeg vil altid være fan. Det er Fyns største klub, og når man er fynbo, så har det været et stort privilegie at spille for klubben; det har været stort og specielt for en rigtig fynbo, og jeg er glad og stolt over at have repræsenteret i klubben, siger Mathias Brems.

Vi ønsker Mathias alt det bedste hos FC Helsingør, hvor han har underskrevet en toårig aftale.