_MG_0195

22.07.2022 14:00

Chefscout, Ole Nielsen, har opsagt sin stilling i klubben, da han har fået nyt job som Sportschef i FC Helsingør.

Ole Nielsen, som går under kælenavnet Ole Spion, har valgt at opsige sin stilling som Chefscout i klubben, da han nu skal være Sportschef for FC Helsingør.

- Ole er en vellidt og højt respekteret medarbejder, og han har gjort et grundigt og godt stykke arbejde. Vi vil nu fortsætte med at udvikle den organisation og de metoder, som Ole har skabt i klubben. Vi ønsker Ole alt det bedste, når han fra den 1. september tager fat på nye udfordringer i en ny klub og position, siger Björn Wesström, der er Fodbolddirektør i klubben.

Ole blev en del af klubbens scouting i midten af halvfemserne, og han har igennem sin karriere også scoutet for flere Premier League-klubber. I 2015 vendte han tilbage til Ådalen, og siden 2016 har han været fuldtidsansat i klubben, og derfor er det også en beslutning, som vækker følelser:

- Det er en stor og vemodig beslutning, som jeg har truffet. Den har været svær, fordi jeg er glad for at være i OB, glad for mit arbejde og mine kolleger, og jeg synes, at vi har gang i mange gode ting. Omvendt har beslutningen også været let, da der venter nye og spændende udfordringer i fremtiden, siger Ole Nielsen.

Udover at scoute nye spillere til førsteholdet er Ole Spion også Chefscout på vores Akademi, og han er et kendt ansigt i hele vores fodboldorganisation, så derfor er der også mange kollegaer at tage afsked med.

- Jeg har været i OB i over syv år, og jeg har været glad for at gå på arbejde hver dag. Jeg skylder alle, både tidligere og nuværende kolleger, en stor og dybfølt tak for at have været med til at skabe et lærerigt, dynamisk og udviklende miljø, og en arbejdsplads hvor jeg har haft mulighed for at udvikle mig.

- Jeg er stolt over, hvor langt vi i er nået i klubben både med hensyn til førsteholdet og ikke mindst akademiet, og jeg glæder mig at være kommende gæst i Ådalen og fan af OB, siger Ole.

Ole Spion bliver i klubben indtil transfermarkedet er lukket, og vil derfor fortsætte sit arbejde i klubben indtil udgangen af august.