_MG_0791

11.07.2022 19:04

Når vi i morgen fejrer klubbens 135-års fødselsdag, byder vi samtidig velkommen til Bjørn Paulsen, som kommer til klubben på en treårig aftale.

Bjørn Paulsen er ikke ukendt fyr i dansk fodbold, da han med en fortid i både Esbjerg fB og SønderjyskE har hentet en del erfaring. Nu vender han tilbage til 3F Superligaen på en treårig kontrakt, og bliver dermed en af striberne, da vi har indgået en aftale med Hammarby IF, om en omgående transfer.

- Vi har ledt efter en spiller, der kan give os øget konkurrence om midt stopper-positionen. I Paulsen får vi en spiller, der er defensivt dygtig, som er en passioneret duel-spiller og har en udadvendt personlighed, der vil smitte af på holdet til både træning og kampe, siger Fodbolddirektør, Björn Wesström.

- Han har også en åbenlys styrke i sit hovedspil, der bliver et klart våben i både offensive og defensive standardsituationer. Planen er, at dette tilsammen vil løfte holdets niveau til at forsvare både kollektivt og individuelt. Jeg føler, at Bjørn Paulsen er i den kategori af spillere, man som modstander virkelig ikke kan lide, men som man virkelig gerne vil have på sit eget hold.

Også Chefscout, Ole Nielsen, ser frem til at få den erfarne forsvarsspiller til klubben, og sætter ord på hvilke kvaliteter han bringer til klubben:

- Bjørn Paulsen er en forsvarsspiller med et fantastisk hovedspil og en god attitude. Han har erfaringer fra Superligaen, Tyskland og Sverige, som har givet ham en god blanding af rutine og lederegenskaber. Han har vist, at han stadig har god fart i benene og dét kombineret med sin kompromisløse og energiske stil, vil han helt sikkert være en gevinst på banen og forhåbentlig bringe en positiv synergi sammen med vores fans på lægterne, siger Ole Nielsen.

Bjørn Paulsen startede sin professionelle fodboldkarrierer i SønderjyskE, hvor han var en del af førsteholdet fra 2009, indtil han i 2015 skiftede til Esbjerg fB. I 2017 søgte han udenfor de danske grænser, da han skiftede til Allsvenskan-holdet Hammerby IF, hvor han spillede i to år inden han skiftede til FC Ingolstadt 04 i Tyskland i 2019. Sidste sommer vendte han retur til Hammarby IF, og nu vender han altså retur til dansk fodbold med kontrakt i OB.

Her til aften har Bjørn Paulsen spillet sin sidste kamp for Hammarby IF, hvor han også stod for assist på målet til 2-0, og derfor ankommer han først til klubben i morgen. Her bliver han først præsenteret for de stribede fans til vores fejring af klubbens 135-års fødselsdag, som finder sted i Albani Fanzone fra kl. 16.30.

Du kan læse mere om fejringen af vores fødselsdag her!