OB_Pokalfinalen_1920x1080

09.05.2022 12:39

Vi har her forsøgt at samle alle svarene på spørgsmålene, som du kunne brænde inde med, inden salget af billetter til pokalfinalen starter tirsdag.

Du sikrer dig billet til pokalfinalen her.

Pokalfinalen mellem OB - FC Midtjylland spilles den 26. maj kl. 15.00 på Brøndby Stadion.

Billetsalget til pokalfinalen starter tirsdag den 10. maj kl. 12.00 for sæsonkortholdere og torsdag den 12. maj kl. 12.00 for alle øvrige stribede fans. Billetterne koster 250 kr. pr. stk.

Vær opmærksom på at køen til billetsalget begge dage åbnes kl. 11.00. Når billetsalget starter kl. 12.00, så blander kø-systemet alle i køen tilfældigt og tildeler et kø-nummer. 

For sæsonkortsholdere

Du kan købe én billet pr. sæsonkort. Du skal bruge din 16-cifrede stregkode på dit sæsonkort for at købe billetten via ovenstående link. Den skrives ind ved "Brug gavekort", og det er sådan, du låser op for at købe som forsalg inden torsdag kl. 12.00. Du finder din 16-cifrede stregkode på dit fysiske og digitale sæsonkort. Du kan også finde det via ob.dk/billet under min profil og mine kort. 

Du kan bruge alle sæsonkort til at købe billet i forsalget. Billetprisen er den samme for alle.

Hvis du vil sidde sammen med andre, som ikke har sæsonkort, på nummererede pladser, anbefales det at vente til billetsalget åbner torsdag den 12. maj. Hvis du vil sidde sammen med andre, som også har sæsonkort, på nummererede pladser, så kan I købe samlet ved at indtaste stregkoderne enkeltvis i samme ordre. Det er muligt at tilføje op til ti billetter pr. ordre. Indskriv blot din unikke 16-cifrede stregkode ud fra hver billet, du ønsker at købe.

Hvis du køber et sæsonkort efter den 10. maj kl. 10.00, vil vi manuelt skulle tilføje stregkoden, og der vil derfor være noget ventetid, før du kan tilføje din 16-cifrede stregkode. 

Info omkring pladser på tribunerne

Der er både nummererede og unummererede billetter til rådighed. Vi har vundet hjemmebanelodtrækningen, og vi råder derfor over hele Sydsiden og dele af langsiden. Den unummererede sektion på Sydsiden har en kapacitet til 4.700 personer, og disse er forbeholdt stemningsskabende fans. De resterende pladser er nummererede. 

Vi anbefaler familier at købe billet til langsiden på GSV-tribunen, mens stemningsskabende fans opfordres til at købe billet på den nedre del af Sydsiden. Billetter til Sydsiden giver adgang til fanzonen, mens billetter til GSV-tribunen giver adgang til Ebbe Skovdahl Fan Lounge.

Generelt

Det er en god ide at oprette en profil dagen før, billetsalget starter. Du kan oprette profilen via billet.dbu.dk. Du modtager herefter en mail, hvor du skal bekræfte din e-mail. Tjek i spam/uønskede mails, hvis du ikke modtager den i din indbakke. 

Du kan se en guide til, hvordan du opretter en billetkonto her. Guiden er ikke lavet specifikt til pokalfinalen, så dato og kamp vil være en anden, men fremgangsmåden er den samme. 

Du kan se en guide til, hvordan du bestiller billetter her. Guiden er ikke lavet specifikt til pokalfinalen, så dato og kamp vil være en anden, men fremgangsmåden er den samme. 

Når det almindelige billetsalg er startet, kan du købe op til ti billetter ad gangen. 

Billetterne er ikke personlige. 

Hvis du skal have billetter til kørestol, så skal du skrive til [email protected].

Der vil blive arrangeret busture, som sælges separat fra billetsalget. Mere information følger. 

Opvarmning i Fanzonen 

Vi varmer op i Fanzonen på Brøndby Stadion fra kl. 12.00, hvor der vil være forskellige aktiviteter. Yderligere info følger om dette. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket på forsiden af ob.dk, hvis du løbende vil opdateres på tiltag i forbindelse med pokalfinalen og andre kampe.