DSC06630 copy

19.03.2022 12:12

I januar måned købte vi den 21-årige australske landsholdsspiller Joel King, og han har fået en god start i Odense, hvor han allerede er faldet godt til både på og udenfor banen.

Joel King har været OB-spiller, siden han i slutningen af januar måned skrev under på en kontrakt, efter vi havde købt ham fri af Sydney FC. Det betød en helt ny hverdag og en ny adresse mange tusinde kilometer væk fra Australien, hvor han er født og opvokset. Men indtil videre har det været en rigtig god oplevelse for ham.

- Jeg har haft en rigtig god start her i Odense. Spillerne, staben og alle andre i klubben har gjort det rigtig nemt for mig. Jeg har fået masser af hjælp til alt det praktiske, og socialt har jeg det rigtig godt i klubben. Så det har gjort, at skiftet fra Australien til Danmark har været nemt for mig, siger Joel King, inden han fortæller lidt om sin nye hjemby.

- Odense er noget mindre end Sydney, men jeg kan godt lide byen. Jeg har fået mig en cykel, så jeg kan cykle rundt i hele byen og opleve den. Så jeg er glad for at være i Odense, og jeg føler mig hjemme i byen.

I de fire første kampe har han startet inde på venstre back, og foruden de sidste tre minutter i debuten mod FCK er det blevet til fuld spilletid i en liga, hvor han er glad for niveauet.

- Nu har jeg spillet fire kampe i klubben, og jeg har erfaret, at niveauet i ligaen er så højt, som jeg havde håbet på. Så jeg er rigtig glad for at være skiftet til OB. Det er ikke kun i ligaen, niveauet er højere, jeg synes også, at træningsniveauet i OB er højt, og jeg føler, at jeg udvikler mig hver dag her i klubben, siger King.

Næste opgave, der venter for King og resten af OB-mandskabet, er på udebane mod Vejle Boldklub, og det er en rimelig ubekendt faktor for vores australske venstre back.

- Vejle Boldklub kender jeg ikke meget til. Men jeg kommer til at forberede mig til kampen, som jeg gør til enhver anden kamp. Trænerne og mine holdkammerater kommer med nogle inputs omkring kampen, og jeg håber meget på, at vi kan vinde, så vi kan fejre en sejr sammen med vores fans, siger King, inden han sætter nogle ord på den stemning, han har oplevet fra fansene her i OB.

- Det er mere fanatisk end i Australien. Stemningen er mere intens, fansene synger højere, og folk er mere passionerede omkring det at være fan af klubben. Så det er lidt anderledes, end jeg oplevede det i Australien, men jeg kan virkelig godt lide det, og jeg glæder mig til, at vi skal spille foran vores fans igen i morgen, siger King.

Kampen mod Vejle starter søndag kl. 14.30, og hvis du ikke allerede har skaffet dig en billet til kampen, så kan du gøre det her.