_DSF0334 copy kopier

15.11.2022 08:01

Søndagens stribede indtog i Horsens var endnu et tydeligt eksempel på den imponerende opbakning, vi har oplevet denne sæson, hvor vi hjemme på Nature Energy Park har haft det højeste tilskuersnit siden 2008/2009.

Søndag spillede vi årets sidste 3F superligakamp, da vi gæstede AC Horsens, og endnu en gang var det med en fantastisk opbakning fra de mange medrejsende striber, der fyldte tribunerne, som de har gjort det mange gange før i løbet af sæsonen. 

88.272 tilskuere er gået gennem tælleapparaterne på Nature Energy Park i løbet af efterårssæsonen, og det giver et tilskuersnit på 9.808 pr. hjemmekamp. Hvis den udvikling fortsætter i forårssæsonen, så vil det være det højeste tilskuersnit for OB i Superligaen siden 2008/2009, hvor vi opnåede sølvmedaljer. 

- Den opbakning og tilstrømning af nye striber, som vi har oplevet i 2022, er dybt imponerende og meget overvældende. Vi er pavestolte over den flotte tilskuerfremgang både på ude- og hjemmebane, og vi skylder alle de stribede fans, der weekend efter weekend bakker op om klubben og byen, den største tak, siger Jack Jørgensen, der er kommerciel chef i OB. 

Vores fem seneste hjemmekampe har været overværet af mere end 12.000 tilskuere i gennemsnit, og samlet set er tilskuersnittet i Odense steget med +35,3%, når vi sammenligner med den seneste sæson. 

- Vi har taget nogle store skridt fremad for at indfri vores ambitiøse mål om 10.000 tilskuere i snit, og vi er stadig på vej. Fællesskabet har sejret, og nu kommer vi ikke kun på stadion for at se OB, men vi kommer for at være OB og for at være en af striberne, siger Jack Jørgensen.