_DSC1915 copy

29.11.2022 14:30

For Joel King er der ekstra motivation til sidste gruppespilskamp, da han er med i Australiens trup, som onsdag kl. 16.00 møder Danmark.

VM har fået et særligt stribet islæt i år, da to nuværende og flere forhenværende OB’ere er udtaget til slutrunden, og endnu mere særligt er, at flere af striberne er havnet i samme gruppe.

To tidligere holdkammerater stod ansigt til ansigt, da Issam Jebali og Oliver Christensen mødtes i sidste uge, og i morgen er australske Joel King også med, når Danmark møder Socceroos.

- Jeg har virkelig glædet mig meget til den her slutrunde. Jeg vidste ikke, om jeg ville blive udtaget, og da jeg fandt ud af det, kunne jeg ikke vente med at komme afsted, siger Joel King.

Selvom Joel nu har spillet i Danmark et års tid, så er det ikke sikkert, at hans tid har givet ham en insight-viden, som Australien kan drage fordel af.

- Jeg kender selvfølgelig spillet lidt, da jeg kender den danske liga og nogle få af de spillere, som er med. Til gengæld er det ikke mange fra ligaen, som er med, og landsholdet er bare noget andet.

- Jeg ved ikke helt, hvad vi skal forvente; vi ved, at Danmark er gode, og at det bliver en hård kamp, siger han.

Indtil videre har Australien hentet tre point, da de vandt 1-0 over Issam Jebali og Tunesien, og når sidste gruppespilskamp mod Danmark fløjtes i gang, er alt på spil, da vinderen af kampen kan gå videre til i turneringen.

- Det er meget spændende, at det lige er Danmark, vi skal spille i mod, når jeg selv bor her. Jeg håber selvfølgelig, at vi vinder, så jeg kan komme tilbage og drille de andre, siger Joel King og fortsætter:

- Hvis vi taber, må jeg til gengæld have trøjen over hovedet, når jeg kommer tilbage.

Kampen mellem Danmark og Australien fløjtes i gang i morgen kl. 16.00.