SoMe-5

21.11.2022 12:44

Alle sæsonkortholdere kan med god samvittighed sætte et kryds i kalenderen den 12. december, hvor vi inviterer indenfor til en status på strategien, vi præsenterede sidste sommer, med fokus på udviklingen af klubben og fodbolden.

Superligasæsonen er gået i vinterhi, og nu er det tid til at stikke en finger i jorden og give et indblik i de store linjer i klubben. Derfor inviterer vi alle sæsonkortholdere til en stribet aften den 12. december kl. 19.00 på Nature Energy Park. Det bliver det første af to arrangementer, hvor forskellige aspekter af vores 2026-strategi diskuteres og evalueres.

På programmet er først en overordnet status på strategien, hvor Enrico Augustinus (Direktør i Odense Sport & Event), Björn Wesström (Fodbolddirektør) og Jack Jørgensen (Kommerciel chef) taler om både de sportslige og kommercielle aspekter i strategien, samt de ting som er blevet justeret undervejs.

Efterfølgende vil der være en Akademi-session, hvor Tonny Hermansen (Akademichef), Mads Holm (Talentchef) og Jesper Eriksen (Børneudviklingstræner) dykker ned i det DNA og de værdier, som har drevet Akademiet til store triumfer og udvikling af spillere, som rykker videre til førsteholdet.  

Kunne du tænke dig at være med til en aften i stribet selskab, så sæt datoen i kalenderen og vær klar, når tilmeldingen åbner på hjemmesiden.