_DSC3373 copy

30.10.2022 13:13

Emmanuel Sabbi kom tilbage på banen i sidste weekend efter en lang skadespause, og han var glad for at være tilbage og spille foran det stribede fælleskab på tribunerne.

Det er ikke blevet til mange minutter på banen for Emmanuel Sabbi, som siden sommerpausen har døjet med skader, men i sidste weekends kamp mod Lyngby Boldklub gjorde han endelig comeback.

- Det har været en svær tid med skader, hvor det bare handlede om at holde hovedet oppe og træne hårdt for at komme tilbage, siger Emmanuel Sabbi.

Sabbi blev mødt af en flot opbakning på lægterne i Odense, som også virkede til at have savnet ham lige så meget, som han har savnet dem.

- Det var godt at komme på banen igen, og vise alle vores fans, at jeg har savnet dem – heldigvis virkede det også til, at de har savnet mig. Det var en dejlig følelse.

Nu venter FC Midtjylland i morgen, og selvom vi ligger side om side i tabellen, så er det et hold, som har mange kvaliteter, mener han:

- Det er et godt hold, som har en god kontrol på bolden. De er svære at spille mod, men det er den kaliber af hold, som vi gerne vil kunne spille op i mod.

Sidst vi mødte FC Midtjylland, måtte Sabbi se kampen fra tribunerne, og selvom det var en kamp med det helt forkerte udfald, så tror han, at det bliver en helt anden kamp.

- Det var en hård kamp, især når der var så mange skader på holdet. Vi har bygget os godt op igen efter den kamp, og heldigvis har det vist sig, at vi har fået et stærkere spil, og forhåbentlig kan det hjælpe os på vej mod de tre point.

Kampen mod FC Midtjylland spilles i morgen kl. 19.00, og den sendes på TV3 Sport og Viaplay.