_DSC1371 kopier

17.09.2022 11:16

I sidste weekend vendte Mihajlo Ivančević tilbage til start 11’eren efter en længere skadesperiode, og at være tilbage på banen foran de mange striber på tribunerne, var virkelig noget den unge serbiske midterforsvarer havde set frem til.

Mihajlo Ivančević var tilbage i startopstillingen i sidste weekends sejr over F. C. København efter en lang skadepause, og den stribet scene som han trådte ind på, var virkelig noget, han havde savnet.

- Endelig er jeg tilbage – det har jeg set meget frem til. Jeg har altid sagt, at vores fans er helt fantastiske, og at de står for en helt speciel atmosfære. Det betyder meget for os spillere, og det giver os dét ekstra, som skal til i sådanne kampe, siger Mihajlo Ivančević.

Generelt set var den stærke serbiske midtstopper også positiv over den energi han og holdet leverede i kampen:

- Vi leverede en god teamperformance, og vi havde meget energi med på banen, som vi kunne holde hele vejen. Det var fedt at få tre point mod sådan en stor modstander, siger Mihajlo.

I denne uge vendte holdet tilbage på træningsbanen for at forberede sig på den kamp, som de står overfor i morgen mod Lyngby Boldklub.

- Ugen har været meget det samme. Vi har hele tiden arbejdet hårdt, og bare fordi vi har fået tre point, ændrer det ikke den indstilling, der skal til.

Morgendagens modstander har Mihajlo ikke ret meget erfaring med, da han indtil videre kun har spillet 45 minutter i en Future Cup-kamp mod de blå fra Lyngby, men han mener, at opskriften til en sejr ligger det samme sted, som den i sidste weekend, og at vi holder styr på mentaliteten:

- Jeg har ikke spillet mod Lyngby Boldklub udover i Future Cup-kampen, som ikke helt er det samme, da det ikke er den samme trup.

- Det er vigtigt, at vi bringer det samme, som vi gjorde mod F. C. København, og ikke lader os påvirke mentalt over, at det er en modstander med færre point, fordi det er stadig tæt, og de har også vist, at de sagtens kan spille god fodbold.

Når spillerne i morgen drager mod Lyngby, har de stor opbakning med fra Fyn. De Stribede har nemlig annonceret, at deres bus er helt udsolgt. Det betyder dog ikke, at du ikke kan nå at være en del af den stribede fest i udebaneafsnittet. Du kan nemlig købe en billet her!