_DSC2376 copy

06.09.2022 13:31

I morgen skydes Pokalen i gang for vores vedkommende, når vi kl. 18.30 gæster Nykøbing FC, og gensynet med pokalturneringen vækker minder for Jakob Breum.

I morgen tager vi hul på sæsonens pokalturnering, når turen går til Falster for at møde Nykøbing FC, og efter sidste sæsons pokalfinaledeltagelse, er det en kamp, Jakob Breum ser frem til.

- Det er nogle fede kampe at spille. Det er noget helt andet end Superligaen, hvor man over lang tid kæmper om placeringer. Her er det mere knald eller fald, så det kan ende med at blive nogle gyselige kampe, som kan ende i forlænget spilletid, siger Jakob Breum.

Selvom striberne bærer på favoritværdigheden inden kampen, er det vigtigt ikke at undervurdere modstanderne, når vi i morgen gæster falstringerne fra NordicBet Ligaen.

- Alle forventer, at vi kommer ned til Falster og vinder, så det handler om at være ydmyg og arbejde hårdt. Det skal være basen for, at vi kommer ned og leverer i kampen.

Sidste år lykkedes det for Nykøbing FC at slå F. C. København ud af pokalturneringen med en imponerende sejr på 3-0, og senere på ugen venter os netop FCK også i 3F Superligaen, men det er ikke noget, som har indflydelse på onsdagens pokalkamp:

- Det kommer ikke til at påvirke os. Vi spiller mod Nykøbing FC i morgen, og så kan vi kigge hen mod næste kamp bagefter. Vi skal være åbensindet og give den fuld gas, og vi skal slås for det og kæmpe den hjem.

Kampen mod Nykøbing Falster skydes i gang kl. 18.30, og den kan ses på See og Viaplay.