_DSC0193 copy

09.09.2022 11:20

For anden weekend i træk tyder det på en imponerende kulisse med over 10.000 tilskuere på Nature Energy Park, når vi lørdag kl. 19.00 tager imod F.C. København.

Der bliver tryk på stemningen, når vi lørdag tager imod F.C. København, for her nærmer både Richard Møller Nielsen Tribunen og den nedre del af Barfoed Group Tribunen sig nu udsolgt, mens udebaneafsnittet også er udvidet til 2.200 pladser.

Det vil derfor være en god ide at komme tidligt på stadion, og her hjælper Blok B til underholdningen, da de allerede fra kl. 15.00 har arrangeret prematch og fanmarch fra Munke Mose til Nature Energy Park, inden Albani Fanzone åbner kl. 17.00, hvor der vil være DJ, Happy Hour og mange andre festligheder.

Der er ikke mange parkeringspladser ved Nature Energy Park, men til gengæld er der netop kommet en splinterny letbanestation. Vi anbefaler derfor alle gæster at hoppe på cyklen eller tage letbanen eller andet offentligt transport, når du skal til kamp i morgen.

Vi ses på lørdag til OB – F.C. København, hvor portene åbner kl. 17.00, og hvis du skynder dig, kan du sikre dig din billet her!