4

22.09.2022 15:38

Sæsonens sidste hjemmekampe byder på hyldest af Øens Hold-samarbejdet, oktoberfest på Nature Energy Park og et Brøndby-opgør, så det bliver nogle fede kampe, som du ikke vil gå glip af!

Sæsonen har budt på mange fede hjemmebanekampe, hvor det stribede fællesskab har samlet sig på de blå og hvide lægter i Bolbro, og derfor går vi også all-in for at skabe rammerne for nogle stribede folkefester til årets sidste kampe:

OB – Silkeborg IF
Når vi søndag den 9. oktober byder velkommen til sidste års bronzevindere fra Silkeborg IF, vil vi samtidigt også hylde Øens Hold med mere end 100 samarbejdsklubber.

Det sker ved at skabe nogle sjove rammer for de unge fynske fodboldspillere, hvor det vil være muligt at teste, hvor hårdt man kan skyde, få lavet sit helt eget FIFA Ultimate Card i samarbejde med MYFUTCARD, eller også kan man farvelægge sin egen nøglering med CRATEIT – alt sammen i Faxe Kondi Familiezonen.

OB – Lyngby Boldklub
Hjemmekampen mod Lyngby Boldklub ligger på en fredag, og der ligger det jo lige til højrebenet, at der skal være fredagsfest i Albani Fanzone. Derfor inviterer vi den 21. oktober til Oktoberfest, hvor der vil være Happy Hour, live-musik og Albani i lange baner.

Billetsalget til de to kampe er allerede i fuld gang, og du sikrer dig dine billetter her!

Årets sidste hjemmekamp bliver mod Brøndby IF søndag den 6. november, og her venter også et sandt fodboldbrag, men der må du væbne dig lidt med tålmodighed, før billetsalget starter…