DSC04047 copy kopier

02.09.2022 11:50

På søndag venter en fuldstændig udsolgt Nature Energy Park, når vi fejrer Fyens Stiftstidendes 250-års jubilæum, og derfor anbefaler vi alle at komme tidligt på stadion.

Søndag kl. 14.00 tager vi imod Viborg FF hjemme på Nature Energy Park, og her kommer vi til at sidde tæt på tribunerne, da kampen er udsolgt. Vi tror og håber på, at vi får en del nye fans til kampen, så tag godt imod dem og hjælp med at sprede de følgende budskaber:

Kom i god tid!

For at sikre at alle får den bedste oplevelse, opfordrer vi til, at man kommer så tidligt som muligt på stadion. Både Faxe Kondi Familiezone og Albani Fanzone åbner kl. 12.00, så der er rigeligt med tid til at finde sin plads og få lidt koldt til ganen.

Og bare rolig – du kommer ikke til at kede dig! Der er nemlig masser af underholdning inden kampstart, da vi kl. 12.30 både får besøg af En Lille Pose Støj i Albani Fanzone, mens Katten Victor har udfordret Fyens Stiftstidendes maskot, Niffi, til Dance Battle i Faxe Kondi Familiezone.

Benyt indgangen på billetten

Der kommer mange mennesker på stadion søndag, og derfor er det vigtigt, at du benytter den indgang, som står på billetten. Du skal således have billet til Richard Møller Nielsen Tribunen for at kunne sidde der, og hvis du har en unummereret billet til den nedre del af Barfoed Group Tribunen, er det også der, du skal sætte dig. Det er derfor heller ikke muligt at gå imellem 3F Tribunen og de øvrige tribuner.

Sæsonkortholdere skal benytte de separate fast tracks ved de enkelte indgange, hvor de vil få udleveret en kupon fra Albani, som kan bruges til at hente en gratis øl eller sodavand i boderne på stadion.

Ryk sammen på tribunerne

Din sidemand er blot en stribet ven, som du ikke har mødt endnu. For at sikre plads til alle så opfordrer vi på det kraftigste til, at man rykker sammen på tribunerne, så der ikke er tomme sæder mellem de stribede venner og veninder på tribunerne.

Få frisk luft på vejen til kamp

Der er ikke mange parkeringspladser ved Nature Energy Park, men til gengæld er der netop kommet en splinterny letbanestation. Vi anbefaler derfor alle gæster at hoppe på cyklen eller tage letbanen eller andet offentligt transport, når du skal til kamp på søndag.

Blå og hvid kulisse

Søndag bliver en sand festdag, og for at give spillerne en fantastisk kulisse til kampen, så anbefaler vi alle stribede fans at hoppe i blåt, hvidt eller stribet tøj, så vi alle får en mindeværdig dag på stadion. Hvis du endnu ikke har sikret dig den nye hjemmebanetrøje, så har fanshoppen selvfølgelig åbent i både Faxe Kondi Familiezone og Albani Fanzone.

Vi ses på søndag til OB – Viborg FF, hvor portene åbner kl. 12.00!