Flammingo050_mah_050822

12.09.2022 08:49

Lørdag gæstede striberne FC Midtjylland, hvor vi efter en intens og målrig kamp måtte se os slået med et enkelt mål.

U19-Ligaen, Runde 5
Lørdag den 10. september kl. 13.00, EDC Arena Ikast

FC Midtjylland – OB 3-2 (2-2)
1-0: Gustav Ørsøe Christensen (5.)
1-1: Tobias Augustinus-Jensen (12.)
1-2: Mohamed Kefing Kante (19.)
2-2: Gustav Ørsøe Christensen (37.)
3-2: Gustav Ørsøe Christensen (68.)

Advarsler:
FC Midtjylland: Gustav Fraulo (36.), Mikkel Fischer (57.), Lasse Overgaard Nielsen (87.)
OB: Tobias Slotsager (56.), Mohamed Kefing Kante (66.)

Kampens dommer:
Andreas Thoustrup

Kampens forløb:
Lørdag gik turen til Ikast, hvor U19-drengene skulle møde ulvene fra FC Midtjylland.

Kampen var knap nok startet, da hjemmeholdet lettere tilfældigt fik trillet bolden i mål, dermed kunne de starte med en tidlig føring.

OB-drengene kom stærkt tilbage og meget hurtigt vendte stillingen, Tobias Augustinus-Jensen kunne sende et flot langskudsmål i nettet efter et fremragende forarbejde af Markus Jensen.

Længe skulle der ikke gå før Mohamed Kefing Kante kunne fortsætte arbejdet for at komme foran, da da han via nogle flotte kombinationer med Jakob Jessen kunne sparke den ind til 1-2.

Selvom vi nu havde vendt kampen til vores fordel, var det stadig os, som sad på de fleste chancer. Efter 30 minutter var Elias Hansborg-Sørensen ved at udbygge føringen med et regulært drømmemål, men desværre stod stolpen i vejen.

Det var desværre også hjemmeholdet, som stod for kampens fjerde scoring, da de kort efter udnyttede et øjeblik, hvor vi stod alt for passivt.

Anden halvleg startede med OB dominans og det blev også til en god portion store stribede chancer, men ind ville bolden desværre ikke.

Det lykkedes til gengæld for FC Midtjylland, som med cirka 20 minutter tilbage kunne bringe sig foran igen.

Selvom vi pressede hårdt på for at udligne, lykkedes det desværre ikke, og derfor måtte vi se os slået af hjemmeholdet.

Kommentar fra U19-assistenttræner, Andreas Bech:
Vi spiller en super kamp offensivt og skaber en masse gode chancer. Derfor er vi meget skuffet over, at vi ikke laver flere mål end de to. Jeg er ærgerlig på drengenes vegne over, at vi ikke får point i dag, for det syntes jeg faktisk, de fortjente. Dog må vi også erkende, at der er lukket seks mål ind de sidste to kampe, det er ikke ok. Jeg vil hæfte mig ved, at det var en super fed U19-Liga kamp mellem to gode hold.

OB’s startopstilling:
Magnus Worsøe Nielsen – Marcus McCoy, Tobias Slotsager, Samuel Walseth Juel, Law Salomonsen Tam Khuu (Oliver Jakob Jensen, 85.) – Jakob Jessen (Mikkel Frank Øberg, 78.), Max Isaac Ejdum – Tobias Augustinus-Jensen, Markus Jensen (Nikolaj Juul-Sandberg, 78.), Elias Hansborg-Sørensen (Magnus Hvitfeldt Andersen, 71.) – Mohamed Kefing Kante (Gustav Vinter, 71.)

Bænken:
Sebastian Dalby Wille, Oliver Jakob Jensen, Gustav Vinter, Nikolaj Juul-Sandberg, Magnus Hvitfeldt Andersen, Mikkel Frank Øberg

Næste kamp:
Lørdag den 17. september kl. 12.30 mod Vejle Boldklub, Ådalen.