_DSF7295 copy

23.04.2023 11:20

Martin Hansen tror, at der bliver masser af fysik og energi på banen i morgen, når Lyngby Boldklub kommer forbi.

Med to sejre i baghånden går vi i morgen endnu en kamp i møde, når Lyngby Boldklub kommer på besøg, og Martin Hansen tror, at det bliver en spændende kamp med masser at tryk på:

-  Jeg tror, det bliver en rigtig fysisk kamp mod et hold, der kommer til Odense med masser af momentum, og som har startet rigtig godt op efter vinterpausen. De har alt at vinde i morgen, så der kommer tryk på, og jeg tror, det bliver en seværdig kamp, siger Martin Hansen.

- Jeg synes, at Lyngby var rigtig godt med i begge kampe, vi spillede mod dem i Grundspillet. De kommer med rigtig meget energi, både på banen, men også på sidelinjen. Det er et hold med kniven for struben, så de kommer blæsende ud fra start, og det skal vi ikke bare matche, men overmatche.

De seneste to kampe har budt på fem stribede mål og seks point, og derfor mener Martin også, at vores offensive spiller kommer til at spille en stor rolle:

- Vi skal spille vores spil og gøre det svært for dem, og så har vi nogle offensive spillere, der virkelig kan volde dem problemer. Vi skal være der fra start, siger han.

- Der er en masse tro på tingene i øjeblikket, og det har også givet god energi for os nede bagved, at vi kunne holde målet tomt mod Silkeborg. Vi skal bruge det momentum til at fortsætte, så vi også får tre point i morgen.

Kampen mod Lyngby Boldklub fløjtes i gang i morgen kl. 19.00, og hvis du vil være en del af det stribede fællesskab, der synger holdet frem på banen, kan du købe din billet her!