DSC00654

25.04.2023 14:00

U17-drengene spillede i weekenden mod Silkeborg IF, hvor vi fortjent trak os sejrrigt fra opgøret med 3-2.

U17-Ligaen, Runde 20  
Lørdag den 22. april 2023, kl. 15.00, Ådalen. 

 

OB – Silkeborg IF 3-2 (2-1)  
1-0 Anton Møller Hartmann Jensen (14.) 
1-1 Lasse Abildgaard (24.) 
2-1 William Christian Martin (26.) 
3-1 Elvar Örn (52.) 
3-2 Julius Lorents Nielsen (83.) 

 
Advarsler 
OB: Anton Møller Hartmann Jensen (20.), Mads Riis Abrahamsen (35.), Richard Emil Helveg (38.), Max Albæk Andersen (95.), Gustav Wulff (96). 
Silkeborg IF: Simon Fynbo Stüker (33.)  
 
Udvisning: Simon Fynbo Stüker (96.) 
 
 
Kampens forløb: 

I lørdags tog U17-drengene mod Silkeborg IF i Ådalen, hvor vi med en sejr for alvor havde mulighed for at blande os i kampen om de øverste placeringer. 

Silkeborg IF kom bedst ud af starthullerne og startede med at sætte sig på kampen. Efter 10 minutters meldte striberne sig ind i kampen med et modsvar, hvor vi så småt fik mere kontrol over kampen. Det gode spil udmundede sig i et højt pres, der pressede Silkeborg IF til at lave en personlig fejl, og det var Anton Møller Hartmann Jensen vaks til at udnytte og bragte os foran 1-0 efter 14 minutter. 

Herefter fulgte en åben slagudveksling, hvor spillet bølgede frem og tilbage, og kampbilledet blev præget af mange omstillinger. Silkeborg IF udnyttede dette og kunne ti minutter efter føringsmålet med et flot opspil udligne til 1-1.  

Drengene udviste høj moral og svarede hurtigt igen, og William Christian Martin kunne blot to minutter efter bringe os foran 2-1 efter et par spidsfindige driblinger og en kølig afslutning i det lange hjørne.  

Anden halvleg starter som den første sluttede, og vi sad solidt på spillet og efter 52 minutter udbyggede indskiftede Elvar Örn føringen til 3-1, da bolden landede for fødderne af ham efter kaosspil i Silkeborgs felt, hvorefter han med et tordenhug bankede den op i krogen. 

De sidste 25 minutter af kampen blev domineret af Silkeborg IF, der jagtede en udligning. Efter 83 minutters spil fik gæsterne også reduceret, men mere blev det ikke til, da kampen endte 3-2 og en sejr til vores stribede drenge. 

 

Kommentar fra U17-cheftræner, Niklas Vincentz: 

- Overordnede set er vi glade for at vinde over Silkeborg IF. De har været inde i en god periode og spillet nogle gode kampe, så vi vidste godt, at det ville blive tæt kamp. 

- Vi synes selv, at vi præsterer rigtig godt de første 65 minutter, hvor vi får spillet over på vores præmisser og har kontrol over tingene.  

- Til sidst falder vi alt for meget tilbage og giver plads til deres spil, og der ved vi, at de er gode, så vi ikke tilfredse med de sidste 25 minutter. 

- Vi er dog glade for, at vi holder skansen og får de tre point, og nu ligger vi godt til i tabellen igen, hvor det hele begynder at spidse til. Jo højere placering man har desto mere seriøst, tager modstander en, så det skal vi være klar på.  

OB’s holdopstilling: Janus Land, Valdemar Bolander Hansen, Mikkel Juul Jørgensen, Vitus Friis Mads Riis Abrahamsen, Mikkel Søfelt Nielsen, Max Albæk Andersen, Noah Hovgaard Lassen, Anton Møller Hartmann Jensen, William Christian Martin, Richard Emil Helveg.   

Bænken: 
 

Daniel Assa Amtrup, Lucas Hansen, Marcus Eskildsen, Elvar Örn Guðmundsson Petersen, Gustav Wulff, Lasse Embring Andersen 

Næste kamp:  

Lørdag den 29. april kl. 15.15 mod Lyngby BK, Lyngby Stadion.