IMG_5301

17.04.2023 13:24

Årets første kamp i Future Cup bød desværre også på klubbens allerførste nederlag i turneringen, da AGF besejrede os med 2-1.

Future Cup, 4. runde
Mandag den 17. april 2022 kl. 13.00, Ådalen

OB – AGF 1-2 (0-1)
0-1: Sigurd Haugen (16.)
1-1: Aron Elis Thranderson (69.)
1-2: Sigurd Haugen (85.)

I dag skulle årets første opgør i Future Cup spilles, da de stribede drenge tog mod AGF på en solrig eftermiddag i Ådalen. De første tre kampe i turneringen var blevet til tre sejre, så striberne gik på banen med håbet om at fortsætte stimen.

Vi kom da også stærkt fra start, og allerede efter første minutter, spillede Jakob Breum en stikning mod Kenneth Zohore, der med et kort og fladt aftræk ved højre stolpe var tæt på at score.

Efter en god start, hvor striberne sad på spillet, blev vi fanget højt oppe på banen, og AGF sendte en lang bold i dybden til Sigurd Haugen, der med sin fart kom alene med Hans Christian Bernat, og med et fladt skud ved højre stolpe scorede han til 0-1 uden chance for målmanden fra Morud.

Halvvejs i første halvleg drev Jakob Breum bolden op gennem midten af banen, hvorefter han spillede Musa Juwara i højre side, og med en skarp stikning i dybden kunne Marcus McCoy komme til baglinjen, hvorfra han lagde en flot bold til Kenneth Zohore, hvis hovedstød svævede forbi det lange hjørne.

Det fine kombinationsspil fortsatte og efter en halv times spil, var Franco Tongya tæt på at komme på måltavlen, da han blev spillet fri af Charly Nouck, der drev gæk med venstrebacken, men desværre landede afslutning i favnen på keeperen.

Et lille kvarter inde i anden halvleg kom Charly Nouck med sin fart fri på højrekanten og til baglinjen, hvorefter han spillede bolden i fødderne på Musa Juwara, men desværre blev hans skud blokeret på stregen af keeperen.

Gæsterne truede dog også i den modsatte ende, da AGF efter et hjørnespark kom til en stor hovedstødsmulighed, men Hans Christian Bernat diskede op med en sand feberredning.

Efter 69 minutter kom OB fortjent på måltavlen, da Aron Elís Thránderson sparkede bolden tørt i kassen lige foran feltet efter flot opspil af Charly Nouck og Franco Tongya.

Kort tid efter var Charly Nouck tæt på at bringe striberne foran, da han vristede sig fri til en friløber, men desværre blev hans skud afværget.

I kampens sidste minutter begik Marcus McCoy et straffespark, hvorefter Sigurd Haugen kunne bringe AGF på 1-2.

Kort tid efter jagtede OB en fortjent udligning, da Aron Elís Thránderson spillede Musa Juwara i dybden, men hans skud landede lige i hænderne på keeperen.

Kommentar fra transitionstræner, Nicolas Arvid Hedeman:

- Jeg synes, vi spiller en god kamp. Det er altid svært at lodde stemningen på sådan en kamp her, men jeg synes, at vi kom ud på en god måde, hvor spillerne var motiverede og inspirerede, og jeg synes, at vi holdt de aftaler, vi havde.

- Jeg synes, at vi var klart det bedste hold i første halvleg, hvor vi bare lige mangler den afgørende fod, og så scorer de på en omstilling, som er den eneste trussel, de har mod vores mål.

- Vi ville gerne op og se, om vi kunne dominere kampen og ikke blive fanget i deres pres, som jeg synes, de er rigtig gode til. Og det synes jeg vi lykkedes med i en stor del af kampen. Vi kom op og dikterede spillet frem for, at det var dem, der trykkede os ned mod eget mål. 

OB’s holdopstilling: 

Hans Christian Bernat - Law Tam Khuu, Omar Jebali, Julius Berthel Askou (Theo Hansen, 46.), Marcus McCoy - Aron Elís Thrándarson, Franco Tongya, Jakob Breum (Markus Jensen, 46.) - Musa Juwara, Kenneth Zohore (Mikkel Øberg, 46.), Charly Nouck 

Bænken: 

Magnus Nielsen, Theo Hansen, Valdemar Grymer, Mikkel Øberg, Simon Jørgensen, Markus Jensen