_DSC6979

14.04.2023 06:53

På søndag hylder vi Øens Hold på Nature Energy Park, og i den forbindelse er vi glade for, at vi er blevet enige med Dalum IF om at fortsætte det gode samarbejde som minimum frem til sommeren 2025.

Siden udgangen af 2018 har Dalum IF været en del af det store Øens Hold-samarbejde, hvor fynske klubber står sammen om talentudvikling på tværs af årgange, og nu er vi blevet enige med naboklubben om at forlænge samarbejdet.  

- Vi er rigtig, rigtig glade for, at vi har forlænget aftalen med Dalum IF. Den tidligere aftale var lang tid undervejs, og der brugte vi rigtig lang tid på, hvad sådan en aftale skulle indeholde, siger Akademichef, Tonny Hermansen, inden han fortsætter:  

- Denne gang er vi enige om, at den måde vi startede på med de forskellige dele i aftalen, såsom morgentræning, og at de stiller trænere til ATK+, det er noget, der skal fortsættes, samtidig med at vi skal være endnu tydeligere i forhold til at hjælpe de spillere, som kommer mellem vores klubber. 

Den nye aftale med Dalum IF handler altså om at fortsætte det gode samarbejde samt styrke det med udgangspunkt i den erfaring, der er udvundet fra de seneste år.  

- Det handler jo om, at vi får skabt et samarbejde, hvor vi både får viden fra dem, og hvor de får viden fra os, så vi i sidste ende i fællesskab kan være med til at løfte fynsk fodbold, siger Tonny Hermansen. 

Dalum IF er en af de store fynske klubber, som udover at levere seniorfodbold på et højt niveau også har et stort setup omkring deres børne- og ungdomsfodbold, så derfor er der meget sparring, der kan gå på tværs af de to licensklubber, og derfor er det også med en gensidig glæde, at samarbejdet nu kan fortsætte indtil udgangen af juni 2025.  

Du kan være med til at fejre forlængelsen, når vi i forbindelse med OB – Silkeborg IF søndag kl. 14.00 hylder Øens Hold på Nature Energy Park. Du sikrer dig billet til opgøret her.