_DSF8531 copy

09.04.2023 11:47

Alasana Manneh har været fast mand på holdkortet i 3F Superligaen, siden vi trådte ind i 2023, og spørger man gårsdagens fødselar om, hvad der skal til for at vinde i Aalborg, så handler det om at kæmpe til det sidste.

2. påskedag tilbringer mange i selskab med familierne, men kl. 14.00 er de stribede familiers øjne rettet mod Aalborg, for der spiller OB kamp i 3F Superligaen.

Mandag er det anden gang inden for kort tid, at vi møder AaB i 3F Superligaen, og senest det skete assisterede Alasana Manneh til Månedens Mål i 3F Superligaen, da Franco Tongya på akrobatisk vis sparkede Alasanas indlæg i mål til 2-0.

- Det er godt at spille og være en del af startopstillingen, men alle kampe er forskellige, så lige nu ser jeg bare frem til at spille morgendagens kamp mod AaB. Det er en vigtig kamp, som jeg glæder mig meget til, siger Alasana Manneh.

Midtbanespilleren, der i går fyldte 25 år, skiftede i sommer fra den polske klub Górnik Zabrze, hvor han kom til Odense med fight og vilje, og spørger man gambieren, så er det også evnerne, der skal bruges i morgen.

- Alle kampe er vigtige, så vi må kæmpe til det sidste, og så må vi se, hvordan det går. Vi tager til Aalborg for at vinde, og efter 90 minutter håber jeg, at vi står med de tre point. Men alle kampe i Superligaen er svære, så det kræver, at vi kæmper til det sidste, hvis vi skal have sejren med hjem, siger Alasana Manneh.

AaB – OB spilles mandag kl. 14.00 på Aalborg Portland Park, og du kan sikre dig billet til kampen her.