Hjemmeside

09.08.2023 06:43

Vores unge forsvarsspiller skrev under på sin første kontrakt for et år siden, og Mikkels præstationer har været så overbevisende, at kontrakten er blevet vekslet til en treårig forlængelse.

Vores unge forsvarsspiller Mikkel Juul Jørgensen, der har fået sin fodboldopdragelse i samarbejdsklubberne Sanderum Boldklub og Næsby Boldklub, har været så overbevisende, at de fine præstationer på vores U17-hold er blevet honoreret med en kontraktforlængelse på tre år. Mikkel er utrolig glad for, at han de næste tre år kan trække striberne over hovedet:

- Det er meget stort med en forlængelse. Det er jo anden gang, at jeg skriver under på en kontrakt, så OB viser, at de vil mig, så nu skal jeg give noget igen og arbejde ekstra hårdt, siger Mikkel Juul Jørgensen, der har været utrolig glad for sin tid på Akademiet:
- Der er sket en del. Nu er det jo et år siden, at jeg senest underskrev en kontrakt, hvor Akademiet har betydet rigtig meget. Både for min udvikling på banen, men også udenfor.

Det er klart, at jeg på banen har udviklet mig, og nu kender gutterne endnu bedre. Fællesskab betyder meget, og mine kvaliteter generelt er blevet meget bedre, fordi jeg det seneste år har arbejdet ekstra hårdt her på Akademiet.

Akademichef Tony Hermansen er godt tilfreds med kontraktforlængelsen, da Mikkel har vist sig som stærk forsvarsspiller, der besidder de kompetencer Akademiet efterspørger:

- Mikkel er en fantastisk dedikeret forsvarsspiller. Han er en spiller, der ser spillet og er stærk defensivt. Samtidig har det rigtige DNA, da han er ydmyg og arbejder hårdt, og til og med er han god med sine holdkammerater. En rigtig spændende forsvarsspiller som jeg ser et stort potentiale i, og jeg glæder mig til følge ham i forhold til at tage det næste step. Han har haft nogle perioder med skader, og dem er han kommet over, så nu håber vi, at han fortsætter den udvikling, som har været i, og det ser vi meget frem til.

 

Stort tillykke med kontrakten, Mikkel!