OBK07660

30.08.2023 12:02

Vores talentfulde ungdomslandsholdspiller Nikolaj Juul-Sandberg har underskrevet en ny kontrakt, så den løber tre år.

Vores Akademi har leveret flere spiller til ungdomslandsholdene, hvor Nikolaj Juul-Sandberg senest er blevet udtaget U18-landsholdet. Hans flotte spil og udvikling er nu blevet kvitteret med en ny kontrakt, så den løber tre år. Nikolaj var også rigtig glad for på ny at underskrive en forlængelse:

- Jeg er selvfølgelig glad, og det viser OB også, at de er. Det er tredje gang, at jeg skriver under på en kontrakt, og det går fremad. Jeg synes, at jeg udvikler mig godt her, så nu er det et step mere mod min drøm, som er at underskrive en professionel kontrakt, siger Nikolaj Juul-Sandberg, der er taknemmelig for hans tid på Akademiet:
- Akademiet har betydet meget, og jeg har levet mit liv her nærmest, siden jeg var ti år gammel. Det har været mit liv lige siden, og vi bruger så meget tid her os gutter, så jeg meget glad for at være her. Det er et dejligt miljø, og man bliver bedre hver dag, da vi vinder kampe og ender højt.

Akademichef Tonny Hermansen er også rigtig glad for at kunne forlænge aftalen med Nikolaj:

- Vi er meget glade for at kunne forlænge med Nikolaj. Han har vist igennem årene både på klub- og landshold, at han har et internationalt niveau. Han er i den fase, hvor han skal lægge på og er bevidst om, hvad han skal udvikle. Nikolaj er en spiller, der har en fremragende teknik og utrolig hurtig med bolden ved fødderne. Han skal bygge på det forsvarsmæssige og sætte sin afslutninger mere i scene i kraft af, at han er en så dygtig fodboldspiller.

Stort tillykke, Nikolaj!