Det blev til en sejr i Horsens, da de unge striber kørte sejren sikkert hjem

AC Horsens: Rasmus Nybo (26.), Oscar Tran (75.).
OB: Vitus Friis (40.), Kevin Møller (90.)

Kampens dommer: Søren Frederiksen

Efter Geneva Cup stod den igen på U17 liga fodbold, denne gang ude mod AC Horsens.

Vi får en fin start på kampen og har god kontrol med massere af boldbesiddelse og flere chancer. Det bliver belønnet efter 30 minutter, da Sebastian Zografos sparker den i kassen efter et flot raid frem i banen.

Anden halvleg ligner første med god kontrol, og efter 70 min er det Gustav Wulff der scorer til 0-2 på et flot langskud.

Så burde kampen være lukket, men med 10 minutter igen får Horsens reduceret, og der er lidt kaos til sidst, men sejren blev kørt fornuftigt hjem.