_DSC6271 copy

23.08.2023 10:59

Reserveholdet leverede tirsdag en tilfredsstillende præstation, hvor vi endte med at hive en sejr med hjem efter slutresultatet 2-3

Future Cup
Tirsdag den 22. august kl. 13.00, Esbjerg

Esbjerg fB – OB 2-3 (0-2)
0-1: Tyler Burey (24.) 
0-2: Max Ejdum (31.)
0-3: Don Deedson (48.)
1-3: Oscar Obel-Hall (80.) 
2-3: Phun Mang (86.) 

Kampens forløb: 
I Esbjerg skulle endnu en Future-cup kamp spilles, der udviklede sig til en, hvor vi var dominerende fra start til 75. minut.  

I den centrale midtbane arbejdede vi rigtig godt sammen og var dominerende i begge halvlege. Til kampen var der stor arbejdsindsats defensivt, og vi gav sjældent plads til Esbjerg fB. Der var fine momenter offensivt, hvor vi fik tre flotte scoringer.  

Det første mål kom efter et hjørnespark, hvor Sauli Väisänen ude i venstre side får lagt et indlæg ind, som Tyler Burey kommer først på og scorer.  

Vi udnyttede også, at Efb er for passive foran deres eget felt, og Max Ejdum scorerede 7 minutter senere og vi går til pause med et 2-0. Don Deedson formåde at lave et flot mål til det lange hjørne i anden halvleg. 

 Sejren kom i slutningen lidt i fare, da Esbjerg fB fik scoret to mål i de sidste ti minutter og kampen endte 2-3 til de stribede.  

Der var mange gode præstationer af blandt andet Mihajlo Ivancevic og Sauli Väisänen i midterforsvaret. Tyler Burey kom ind og fik en god debut i sin første kamp for striberne 

Samlet set var det en rigtig god kamp med mange gode præstationer fra spillere, hvis kampminutter i Superligaen har været få i den seneste periode. 

Udtalelse fra Nicolas Arvid Hedeman:  
Vi leverer en meget tilfredsstillende præstation. Stor arbejdsindsats defensivt, hvor vi sjældent gav Esbjerg plads og initiativ på bolden. Derudover fine momenter offensivt, som blandt andet også giver os tre flotte scoringer. Sejren kom lige et kort øjeblik i fare, men det var ret beset en kamp, der pegede mere i retning af 4-0 og 5-0 end både 3-1 og 3-2. De sidste 15 minutter skal ikke ødelægge helhedsbilledet af en rigtig god kamp med mange gode præstationer fra spillere, hvis kampminutter i Superligaen har været få i den seneste periode.  

OB’s holdopstilling:   
Magnus Nielsen - Gustav Grubbe, Sauli Väisänen, Mihajlo Ivancevic, Aske Adelgaard - Alen Mustafic, Max Ejdum - Don Deedson Louicius, Markus Jensen, Tyler Burey - Luca Kjerrumgaard

Bænken:
Elvar Örn Guðmundsson (U19), Janus Holm Land (U19), Noah Barholt (U19), Valdemar Grymer (U19), Nicolaj Juul Sandberg (U19)