IMG_8289

14.08.2023 08:31

Efter en intens kamp var slutresultatet 1-1, og kampen skulle afgøres i straffesparkskonkurrence, hvor striberne trak det længste strå.

U15-Ligaen, 1. Runde
Lørdag d. 12. august 2023, kl. 12.00, P. Bangsvej

F.C. København - OB 1-1 (0-1) (straffe 5-6)
O-1: Lukas Legaard (26.)
1-1: Elvin Mehicic (72.)

Kort:
F. C. København:
 Bille Weinkouf Jepsen (85.)
Oskar Bach-Rasmussen (74.), Magnus Tornøe Dalager (77.)

Kampens dommer: Oliver Nyegaard

U15 mødte ligesom U17 og U19 holdene også FCK på udebane i første turneringskamp. Kampen startede i et højt tempo, hvor det var tydeligt, at begge hold gerne ville forsøge at tage initiativet. Begge hold havde muligheder for at bringe sig foran, og OB kom særligt til gode muligheder på baggrund af erobringer højt i banen. Cirka midt i første halvleg var det netop en høj erobring, som førte til et frispark lidt udenfor feltet, som blev sparket flot over muren og ind i netmaskerne af Lukas Legaard. Efter 40 minutter gik holdene til pause efter en meget intens 1. halvleg.

I anden halvleg lykkedes OB ikke på samme måde med det høje erobringsspil, og FCK fik sat flere gode sekvenser sammen i deres opbygnings- og angrebsspil. Hjemmeholdet havde mest boldbesiddelse, og OB var primært farlige på omstillingsmuligheder. Efter 72 minutter scorer FCK til slutresultatet 1-1.

OB ender med at tage to point med hjem til Ådalen efter en sejr på 5-6 i straffesparkskonkurrencen.