cup2

21.08.2023 14:29

I weekenden deltog U17-holdet i en fodboldturneringen Geneva Cup i Schweiz, hvor de endte med at vinde turnering efter finalesejr mod Olympique de Marseille.

U17-drengene havde en svær start i turneringen, hvor de spillede uafgjort mod Servette FC med 1-1. Herefter blev det desværre til et fynsk nederlag mod Juventus FC med 0-2, men fordi striberne kunne hive en sejr med hjem mod FC Porto med 2-0, og italienerne endte med at tabe deres resterende kampe, gik vi videre til semifinalen.  

 - Kampen mod Juventus FC gik fint, men vi havde svært ved at score, siger Thomas Skou Juul Jensen, cheftræner for U17.    

I semifinalen mødte de den forsvarende mester Fluminense FC, og kampen måtte afgøres i en spændende straffesparkskonkurrence, hvor Tobias Elnegaard diskede op med tre flotte redninger. 

I finalen var det angriberen Delphen Irenge Bitute, der scorede målet i de sidste minutter mod Olympique de Marseille, hvorefter vi blev kåret til vinderen af Geneva Cup.  

- Vores modstander var et rigtig godt hold og samtidig havde det været rigtig varme dage dernede, så vi kunne mærke på vores spillere, at de var brugte, fortsætter han. 

- Det er en stor glade for os at have vundet turneringen, især fordi vi var underdog blandt de store europæiske klubber, da gjaldt som favoritter og en turnering som denne giver også lidt ekstra læring til drengene, afslutter han. 

Det er første gang, at et skandinavisk hold har deltaget i Geneva Cup, der fandt sted for niende gang. 

 
Stort tillykke til U17-holdet!