367453462_10159728227691824_2820479195443840560_n

13.08.2023 10:37

I sæsonens første runde spillede vi lige op med F. C. København, som desværre tog det ekstra point i straffesparkskonkurrencen.

U19-Ligaen, 1. Runde
Lørdag d. 12. august 2023, kl. 12.00, P. Bangsvej.

F. C. København - OB 1-1 (1-1) (Straffe 4-3)
1-0:
Oscar Højlund (2.)
1-1: Markus Jensen (18.)

Kort:
F. C. København: Cornelius Olsson - Rødt (17.)
Theo Hansen (22.), Markus McCoy (33.), Max Ejdum (93.)

Kampens dommer: Casper Thorsøe

Lørdag tog U19 hul på en ny sæson, hvor de ligesom superligaen skulle møde F. C. København.

Kampen startede med et dårligt udgangspunkt, da vi efter knap to minutter blev fanget i et opspil fra eget mål, som hjemmeholdet lykkedes med at opsnappe, og herfra kunne sætte et 1-2-spil op og passerer Magnus Nielsen i målet.

Med 1-0 som udgangspunkt satte jagten ind på udligningen, og derfor kom vi stærkt tilbage i kampen og efter de første 10 minutter var spillet, er det os, der tog teten til os.

Da kampen var lidt over et kvarter gammel modtog Yahya Bojang bolden udenfor feltet og trykker herfra af, så F. C. Københavns Theo Sander måtte strække sig for at redde bolden. Redningen ender som en løs bold i feltet, og da Elvar Örn forsøgte at tage den til sig, blev han på ulovligvis holdt tilbage af Cornelius Olsson, som måtte forlade banen med et rødt kort.

På det efterfølgende straffespark sendte Markus Jensen bolden mod venstre hjørne og bragte os på 1-1.

Det blev først for alvor synligt, at vi spillede med en ekstra mand på banen i anden halvleg, hvor vi overtog boldomgangen. I anden halvleg lykkedes det at skabe mange store chancer, men hvor bolden desværre ikke endte i nettet.

I kampens slutfase bød københavnerne dog fra sig igen, og i løbet af de sidste minutter var de tæt på at bringe sig selv i front igen, da en bold ramte overlæggeren.

Kampen endte 1-1 i den ordinærer spilletid, og efterfølgende skulle deres skydes straffespark om et ekstra point. Her diskede Magnus Nielsen op med en redning på tredje spark, men det samme gjorde Theo Sander i F. C. Københavns mål, og desværre gjorde han det også på fjerde spark, hvorfor det var F. C. København, der kunne juble over at tage to point, mens vi tog et.