MicrosoftTeams-image (9)

29.08.2023 10:13

Vores unge målfarlige stribe William Martin har imponeret på U17-holdet, hvilket er blevet kvitteret med en treårig kontraktforlængelse.

Vores U17-hold er bestående af mange talentfulde striber, og William Martin er en del af det kuld, der senest vandt Geneva Cuppen. Den unge målfarlige offensivspiller er også stolt og glad for at kunne trække striberne over hovedet yderligere tre år: 

- Jeg er først og fremmest rigtig stolt, da jeg har spillet i klubben lige siden U11 af. Så det er jo klubben, jeg altid har været i, og jeg er sindssyg stolt på min families vegne, siger William Martin, der er taknemmelig for sin tid på Akademiet:

- Akademiet har givet mig en masser af oplevelser og venskaber både på og udenfor for banen, hvor trænerne har betydet meget. Jeg har fået mange fodboldmæssige oplevelser, der har udviklet mig både som fodboldspiller og menneske.  

Akademichef Tonny Hermansen er også rigtig glad for at kunne underskrive tre år med William Martin, da han besidder nogle spidskompetencer: 

- William Martin er en spiller, der har været her i rigtig lang tid. Han er en målscorer, selvom han ikke er decideret angriber, men har sine kompetencer i at komme til chancer, og han har et fantastisk spark med begge ben. Han har også den sjældenhed, at han også laver mål fra distancen, så det er en spiller, der har en spidskompetence i afslutningsfærdigheder. Han har udviklet sig rigtig meget på det seneste og er også udtaget til Irlands U17-landshold og fik debut for det danske U16-landhold i foråret, så han kan udvikle sig til at blive en rigtig fin spiller. 

Stort tillykke med kontrakten, William!