Ajla Habibovic: Jeg bruger nærmest flere timer ude i klubben end jeg gør derhjemme

25.12.2023 06:00

‎ ‎Tidligere på måneden kunne vi fortælle, at vi var blevet enige med Ajla Habibovic om at forlænge hendes aftale løber hele 3 år mere. Dermed får Ajla mulighed for at fortsætte sin fodboldrejse sammen med os, som indtil videre har været en lang opadgående kurve. Det er også en meget tilfreds midtbanespiller, der har underskrevet en forlængelse og som begrunder sit valg:

- Jeg ser potentiale i klubben og i holdet. Jeg tror at vi kan rykke op til sommer, og det vil jeg virkelig gerne være med til. Samtidig tror jeg også at. Odense Boldklub Q er den rette klub for mig i forhold til min udvikling i fremtiden. Desuden føler jeg mig også tryg ved pigerne og staben, som gør, at jeg gerne vil blive.

Ajla Habibovic blev rykket op i førsteholdstruppen tilbage i 2021, men har en lang historie på akademiet Team Odense Q, og før det var hun i Odenseklubben B.67. Det er også en tilfreds midtbanespiller, der ser positivt tilbage på sin udvikling som OB Q-spiller.

- Jeg synes jeg har udviklet mig meget gennem min tid i Odense. Jeg er gået fra at være en usikker pige, som ikke turde at gøre noget på ungdomsholdene, til en som nu tør at tage en udfordring op på banen.

Selvom hun er tilfreds med sin egen udvikling, så har hun også nogle klare mål for sig selv og for klubben som hun ønsker at opnå i den kommende periode.

- Jeg vil gerne være målfarlig foran modstanderens mål. I denne sæson har jeg ikke været målfarlig overhovedet, så det vil jeg meget gerne tilbage til og få bygge på. Samt vil jeg gerne kunne bruge mit venstre ben lidt mere, så jeg kan gå begge veje.

Og hvad OB Q skal opnå den kommende periode er ikke overraskende. Målet er selvfølgelig oprykning, men hvad skal der ske derefter?

- Målet er jo helt klart at rykke op til sommer, så det håber jeg virkelig vi gør. Hvis vi så rykker op til sommer, så håber jeg heller ikke at vi skal ligge og kæmpe nede ved nedrykningsstregen, men i stedet kan være med og kæmpe om medaljeslutspillet.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Ajla er en værdsat spiller, og det blev også understreget af sportschef John Bæksted, da kontrakten blev underskrevet. Her lagde han vægt på, at han og vi 'ser frem til endnu flere spændende år sammen'. Og kærligheden til klubben er også gensidig:

- Jeg bruger nærmest flere timer ude i klubben end jeg gør derhjemme, så selvfølgelig har klubben en stor betydning for mig. Jeg nyder at komme ud i klubben og være sammen med pigerne og træne med dem, afslutter Ajla Habibovic.