Gustav Wulff skriver kontrakt med Akademiet

05.12.2023 10:09

Den offensive midtbanespiller Gustav Wulff, der kom til klubben som U11-spiller har i dag underskrevet sin første akademikontrakt, som gælder de næste to og et halvt år.

‎ Endnu en dygtig stribe er nu kommet på kontrakt i klubben, da vi netop har indgået en aftale med den 16-årige midtbanespiller Gustav Wulff, der har spillet i OB, siden han som U11-spiller kom til fra samarbejdsklubben Boldklubben Marienlyst.

- Gustav er en spiller, som har været her i rigtig lang tid. Jeg kan huske, at jeg så ham, da vi for første gang holdt Stjerner i Striber i en alder af 10-11 år, hvor han dengang spillede i Marienlyst, siger akademichef Tonny Hermansen, inden han fortsætter:

- Vi er rigtig glade for, at vi nu har lavet en aftale med ham. Han har udviklet sig rigtig meget på det sidste, selvom han samtidig har døjet med skader. Han har formået at løfte sit niveau og er endt med at være en meget vigtig spiller for vores U17-hold og en dominerende spiller i ligaen, når han rammer sit topniveau.

Den teknisk stærke midtbanespiller, som oftest kan findes på 8’er- eller 10’er-positionen, er også glad for endelig at have papir på sit ophold i klubben:

- Det føles megafedt. I og med jeg har været i klubben i lang tid, har det været en stor milepæl for mig, så det er fedt endelig at have skrevet under på et samarbejde med OB, siger Gustav Wulff.

Sammen med sine holdkammerater afsluttede Gustav året i U17-ligaen på en førsteplads, hvor han og truppen er gået ubesejret gennem hele efteråret, og på torsdag venter der igen fede kampe, når de rejser til Sverige for at deltage i de nordiske mesterskaber.

- Det er fedt, at vi kan komme med til nordiske mesterskaber. Det hjælper på ens vindermentalitet. Mit mål lige nu er, at vi vinder ligaen. Sidste år blev vi nummer to. Og så håber jeg på at kunne gå fri fra skaderne, siger han afslutningsvis.

Gustavs kontrakt løber frem til sommeren 2026, så den passer med hans uddannelse.

Stort tillykke med kontrakten, Gustav!