Jimmi Nagel Jacobsen er ny rekrutteringschef i OB

05.12.2023 13:53

For at udvikle og forbedre klubbens drift har vi oprettet en ny stilling som rekrutteringschef i OB, og den er netop blevet besat af Jimmi Nagel Jacobsen, der kommer til klubben fra en stilling som sportslig leder i SK Brann.

Jimmi Nagel Jacobsen er ny rekrutteringschef i Odense Boldklub. Det er en ny stilling i klubben, hvor han primært vil stå for de administrative og praktiske processer, der omhandler transfers og rekruttering af både spillere, trænere og øvrig stab til førsteholdet.

- Det har været en klar prioritet at styrke arbejdet med rekruttering og transfers til og fra OB. Jimmi har en dokumenteret kompetence på området, og han har en dyb viden og et bredt netværk af kontakter i det skandinaviske marked, som er et prioriteret scouting-område for os. Jeg glæder mig rigtig meget til at bringe Jimmi ind i vores organisation, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

Jimmi Nagel Jacobsen er 48 år, og han kommer til klubben fra en rolle som sportslig leder i Brann, der netop har afsluttet sæsonen med sølv i Eliteserien og som vinder af pokalturneringen. Jimmi har været tilknyttet SK Brann siden 2021, og før det har han arbejdet i klubberne Esbjerg fB, Anorthosis Famagusta, F.C. København og Vitesse Arnhem.

- OB har for mig altid stået som en stor og flot klub, så det er et job og en udfordring, jeg ser utroligt meget frem til. Jeg er vokset op i en generation, hvor vi så OB sende Real Madrid ud af europæisk fodbold, og det er et minde, som vi alle kan huske, og som gør, at jeg altid har fulgt lidt ekstra med OB, siger Jimmi Nagel Jacobsen og fortsætter:

- I fodbold er der ikke nogen quick-fixes, men jeg kommer med nogle ekstra ressourcer og erfaringer, og ud fra det, så håber jeg, at vi kan styrke rekrutteringen omkring OB. Jeg har nogle spidskompetencer, som jeg i højere grad kan bruge i denne stilling, men man skal ikke tro, at én mand kan ændre alt på et øjeblik. Det handler om at sætte en professionel retning på rekrutteringen, så vi styrker konkurrenceevnen så meget som muligt.

- Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang og arbejde tæt sammen med de mennesker, jeg har mødt og har fået et godt indtryk af. Jeg glæder mig til, at det bliver den 1. januar, afslutter Jimmi Nagel Jacobsen.

Ansættelsen medfører en organisatorisk ændring

Med denne ansættelse tilføjer vi en ny rolle i OB, der også medfører en organisatorisk ændring, da stillingerne som chefscout og assisterende fodbolddirektør nu nedlægges.

- En af ​​effekterne af denne organisatoriske tilpasning er også at give mere tid og plads til et tættere samarbejde mellem mig og cheftræneren i forhold til hverdagen på førsteholdet, samt et udvidet samarbejde omkring spillestil og spillerudvikling i klubbens herre- og akademihold, siger Björn Wesström.

Jimmi Nagel Jacobsens aftale med SK Brann udløber ved udgangen af denne måned, hvorefter han tiltræder i OB den 1. januar 2024.