U17 kom godt fra start til Nordiske Mesterskaber

07.12.2023 09:32

I går spillede U17-holdet deres første kamp til de Nordiske Mesterskaber i Sverige, hvor AIK Fotboll blev besejret 5-2.

I går satte U17-Ligaens førende hold kurs mod Sverige, hvor de i løbet af de næste dage deltager i De Nordiske Mesterskaber, hvor de tre bedste hold fra Danmark, Sverige og Norge er samlet i en turnering, hvor vinderen kan kalde sig det bedste U17-hold i Skandinavien.

Allerede i går aftes var striberne i aktion, da de mødte AIK Fotboll, som også deltager i Christian Eriksen Cup i januar, og her indledte vi turneringen med en 5-2-sejr over holdet fra Stockholm:

- Vi møder AIK i går, og det er egentlig en kamp, hvor vi fra starten af kunne se, at vi godt kunne være med på niveauet. Selvom vi vinder, er det en præstation, hvor vi godt kunne have præsteret bedre, da vi ikke rammer det niveau, vi gerne vil spille, hvilket selvfølgelig lyder lidt mærkeligt, når vi vinder så stort. Det handler mere om de krav, vi stiller til vores spillere i deres udvikling, siger Thomas Skou Jensen, der er U17-cheftræner.

I det indledende gruppespil er vi udover AIK Fotboll også i gruppe med norske Vålerenga Fotball og danske FC Nordsjælland. I dag kl. 15.00 møder vi nordmændene:

- Vi møder et Vålerenga i dag, som efter sigende skulle være det bedste hold i Norge, og de så også stærke ud, da de mødte FC Nordsjælland i går, og derfor er det vigtigt, at vi leverer en stærk præstation, så vi kan få en lige kamp, siger Thomas.

Hvis du vil se U17-holdets kampe er det muligt at streame dem her!