Viktor Bender skriver kontrakt til sommeren 2026

06.12.2023 11:10

Vi er blevet enige med den stærke kantspiller, Viktor Bender, der kom til klubben fra Sanderum Boldklub, om en kontrakt for de næste to og et halvt år.

Viktor Bender kom til klubben fra samarbejdsklubben Sanderum Boldklub, da han var var U13-spiller, og nu har den 16-årige kantspiller skrevet sin første kontrakt med klubben, som løber frem til sommeren 2026. 

- Viktor er en rigtig teknisk fodboldspiller. Sidste år var han future-spiller, og derfor spillede han mange kampe for U15-holdet, hvor han har rykket sig meget, og i den her sæson har han taget nogle kæmpe skridt. Han har på sin egen måde på kanten været rigtig god til at gå ind i banen og sætte sine holdkammerater op til scoringer, og så har han et rigtig godt blik for spillet og har stærke relationelle færdigheder. Han besidder det, der hedder split vision, som er en sjældenhed i den alder, hvor han kan se flere muligheder i spillet, siger akademichef, Tonny Hermansen, og fortsætter:  

- Han ved godt, hvor han skal lægge på i hans udvikling, men alt i alt har det været en rigtig god rejse for ham indtil videre, og den glæder vi også til at fortsætte, fordi han har virkelig et stort potentiale.  

Den unge stribe er også glad for sin nye kontrakt, som er et skridt mod hans drøm om, at han en dag kan gøre fodbold til sin levevej: 

- Jeg er utrolig glad og stolt. Det er noget, jeg har drømt om lige siden, at jeg kom til klubben. Jeg har haft en utrolig god udvikling specielt det sidste halve år, og at det så lønner sig med en kontrakt er fed følelse, siger Viktor Bender, inden han fortsætter: 

- Mit mål er, at jeg i sidste ende kan blive professionelt fodboldspiller, og derfor er den her kontrakt et skridt i den rigtige retning.  

Sammen med sine holdkammerater har Viktor leveret en flot efterårssæson, hvor de er gået ubesejret igennem det første halvår af U17-Ligaen, og nu venter de nordiske mesterskaber i Sverige, hvor han håber på at levere et flot resultat:  

- Det har været en utrolig sæson, hvor vi ikke har tabt nogle kampe. Det er helt usædvanligt, når man tænker over det, og det er fedt at være en del af. Nu skal vi til nordiske mesterskaber, hvilket er fedt, fordi det er noget, jeg har set meget frem til lige siden dengang årgang 2006 sluttede i top3. Vi skal bare op og give den hele armen, slutter Viktor. 

Stort tillykke med kontrakten, Viktor!