_MG_3869

11.02.2023 13:14

Træningslejren lakker mod ende, og i morgen spiller vi turens sidste træningskamp mod Terengganu FC, og det bliver en kamp med højt tempo, tror Emmanuel Sabbi.

For snart to uger siden satte vi kurs mod det varme vejr i det nordlige Bangkok for at forberede os på de meget vigtige kampe, der venter, når 3F Superligaen skydes i gang igen den 19. februar mod Randers FC, og selvom turen har haft stor fokus på træningen og spillet, har den også været god for truppens sammenhold.

- Turen har været rigtig god for mig. Jeg har fundet mit mojo, trænet godt og er klar til den første kamp mod Randers FC, når vi kommer hjem igen, siger Emmanuel Sabbi og fortsætter:

- Det har været rigtig godt at være samlet. Det er selvfølgelig hårdt at være så meget sammen på et hotel, men det vidste vi jo godt, inden vi tog afsted, så det har bare handlet om at samle vores mentale styrke og finde tættere sammen som hold. Vi har gjort alt, hvad vi kan sammen på træningsbanen og haft sjov sammen, når vi ikke har trænet.

Nu venter turens sidste store test, når vi i morgen kl. 12.30 dansk tid spiller træningskamp mod malaysiske Terengganu FC, der ligger nummer to i den nationale liga, og Emmanuel mener, at vi igen får en mulighed for at få en kamp med masser af fart:

- Jeg tror, at der kommer meget tempo i kampen, og det en god modstander til at finde ud af, hvor vi står henne i vores spil. Det er den sidste testkamp inden 3F Superligaen starter igen, så det handler bare om at få så meget ud af det som muligt, siger han.

Generelt har turen modstandere budt på noget andet end vi er vant til, og den dygtige angriber vil især huske på det, de fik med fra den første kamp mod Sabbah FC, hvor de fik testet nogle mentale parametre mod en meget aggressiv modstander, der leverede hårde tacklinger.

- Kampene har helt sikkert haft en betydning for vores fysiske og mentale niveau. Den første kamp, vi spillede, var meget aggressiv, hvilket var en god prøve for os, så vi kunne få styr på vores mentale niveau, som er vigtigt for os i de sidste fem kampe af grundspillet.

- Mange tror, at de her testkampe ikke er så vigtige for os de officielle kampe, men de har stor betydning for mange spillere, som kan få mere føling med bolden i kampsituationer. Det gælder også mig, da jeg ikke har spillet så meget i efteråret på grund af skader.

Men målet er også klart for amerikaneren forrest på banen, som glæder sig til at det hele starter op igen og et godt gensyn med det stribede fællesskab.

 - Vi glæder os så meget til at det hele starter igen, og så på hjemmebane, hvor vores fans selvfølgelig er der for os, og det er en kæmpe hjælp på banen. De er meget specielle for os, og når vi går på banen, så gør vi det for at vinde for dem, siger han afslutningsvis.

Vil du se stribernes sidste store test inden hjemmekampen mod Randers, så har du mulighed for at streame kampen her!