DSC00654

20.02.2023 16:22

Lørdag måtte de stribede U17-drenge se sig slået på udebane, da F.C. København udviste stor kynisme og udnyttede deres chancer.

U15-Ligaen, Runde 14

Lørdag den 18. februar kl. 12.00, KB - P. Bangs Vej.

F.C. København – OB 3-1 (3-1)
0-1: Nikolaj Juul-Sandberg (17.)
1-1: Amin Chiakha (22.)
2-1: Jonathan Moalem (27.)
3-1: Jonathan Moalem (34.)

Advarsler:
F.C. Midtjylland: Graham Nii Ankamah Ankamafio (48.)

Kampens forløb:

Årets første turneringskamp for U17-drengene skulle skydes i gang på udebane mod F.C. København KB’s anlæg på P. Bangs Vej.

Vores U17-drenge kom godt fra start, da vi kom ud til kampen med et solid udtryk og satte os på spillet. Den gode start resulterede også en i scoring, hvor Nikolaj Juul-Sandberg bragte foran 0-1 efter godt et kvarters spil.

Føringen holdt desværre ikke lang tid, da F.C. København fik tilkendt et straffespark og kunne udligne til 1-1 på deres første afslutning på mål.

Kort tid efter udnyttede F.C. København en fejl i vores forsvar og kunne bringe sig foran 2-1 på deres blot anden afslutning på mål.

Vi pressede godt på for udligne og kort tid efter F.C. Københavns føringsmål, var det ganske tæt på, da vi har en afslutning på undersiden af overlæggeren.  

Til trods for en god indsats af vores U17-drenge i første halvleg, viste F.C. København stor kynisme, da de før pausen kunne bringe sig foran 3-1 på deres blot deres tredje afslutning.

Anden halvleg blev en rodede affære, hvor spillet bølgede frem og tilbage. De helt store chancer udeblev, hvor F.C. København var tættest på at score, da der manglede tyve minutter af kampen. Anden halvleg forblev dog målløs, og kampen endte 3-1

Kommentar fra U17-cheftræner, Niklas Vincentz:

- Jeg synes, at det var positivt, måden vi kom ud til kampen på. Vi kommer også foran og gør det godt i den periode. Men kvalitet fornægter sig ikke, og det gjorde det heller ikke her. Efter vi kom foran, skruer F.C. København lidt op, og de små chancer som F.C. København har, dem sparker de ind, og så står der 3-1. De lukker ikke helt kampen, men vi formår ikke at skabe kampen, og derfor bliver anden halvleg uforløst. De kører sikkert sejren hjem, og vi må også bare anerkende en god og kynisk indsat af F.C. København. De halve chancer, der opstod, tog vi ikke vare på, og så vinder man ikke i København.OB’s startopstilling:
Janus Lund, Sebastian Hvidbak Zografos, Daniel Issa Amtrup, Julius Berthel Askou Harvey, Lucas Hansen, Nikolaj Juul-Sandberg, Max Albæk Andersen, Mikkel Søfeldt Nielsen, Noah Hovgaard Lassen, Elvar Örn Guðmundsson Petersen, Mikkel Juul Jørgensen.

Bænken:
William Christian Martin (61.), Vitus Friis (71.), Lucas Bryde Bolvinkel (71.), Gustav Wulff (71), Valdemar Bolander Hansen (83), Marcus Eskildsen.

Næste kamp:
Lørdag den 4. marts kl. 15.00 mod AGF, Ådalen.