OBK01824

09.01.2023 11:31

Vi har fundet Akademiets nye præstationsanalytiker internt, da den fysiske træner, Jens Rabølle, overtager jobbet fra Jesper Sangild.

Jens Rabølle har siden sommeren 2022 været fysisk træner for Akademiets yngre årgange, men nu kan han tilføje præstationsanalyse til hans arbejdsopgaver, da han overtager analysearbejdet fra Jesper Sangild.

- Jesper Sangild er kommet op på førsteholdet, og derfor har vi tilbudt stillingen til Jens, som i forvejen er forholdsvis ny på Akademiet. Det giver rigtig god mening at få ham ind, da det passer godt til hans forståelse af det fysiske, hans uddannelse og hans tidligere erfaring fra DBU og kvindefodbolden, siger akademichef, Tonny Hermansen.

Jens Rabølle er udover sit arbejde i klubben tilknyttet U19-landsholdet for kvinder som fysisk træner, og udover arbejdet med fodbold er Jens også ved at færdiggøre en kandidatgrad i Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet.

- Det er nogle store sko at udfylde efter Jesper Sangild, men jeg tænker, at det er en spændende og fed udfordring, siger Jens Rabølle og fortsætter:

- Det vigtigste for mig bliver at skabe et godt samarbejde med Niklas og Ivan på U17 og U19, så vi sammen kan finde ind til hvilke ting, der er vigtigst i lige præcis deres arbejde.

Jens Rabølle har første arbejdsdag som præstationsanalytiker på Akademiet i dag.